Ti visszamennétek dolgozni?
Bonyolult a helyzet. Lányom 1,5 éves korában gondolkozom, hogy visszamennék. Csakhogy mióta eljöttem, teljesen lecserélődött a brigád, más a főnök is, sose voltunk egymás kedvencei, de kifejezetten haragban sem vagyunk. Ha visszamegyek, még GYED alatt, akkor 150e-el több lesz a bevételünk. Nincs hatalmas szükségünk a pénzre, de ugye minél több van, annál jobb. Elég viperafészkes a hangulat most ott, a többi kollega az új igazgató miatt mondott fel, és én sem vagyok az a mindent benyelek típus. Nem akarom, hogy az legyen, hogy ingerült leszek, mert olyankor nem tudok kizárni, biztos, hogy a gyerek is kapna belőle, nem lennék esetleg olyan türelmes vele, mint kéne. De ez ugye mind csak feltételezés.
A 1,5 évet annyira nem gondolom korainak, hogy bölcsis legyen.
Ti visszamennétek? Nem megy a gyerek rovására? kb 9 órát lenne ott, fél óra az út. Persze néha apa el tudná hozni előbb. Csak a légkör miatt aggódok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!