Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány olyan család van itt...

Hány olyan család van itt akik albérletben laknak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 00:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom mennyire különböző látás módú ember.

Azért kíváncsi lennék ki az aki albérletre kiad x összeget de mellette gyűjtöget h majd nyugdíjas korára házat vegyen ??

Manapság házépítésbe fogni nagy bátorság. Vidéken élek itt 230 ezer ft/négyzetméterbe kerül az építettés.

És melyik házaspár alapoz arra h inkább albérletbe éljünk mert mi lesz ha elválunk mi lesz ha baleset ér stb…

Érdekes szemmel látod a világot!!!

2017. nov. 30. 14:42
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
21, hát nem átlagfelfogással, az biztos. Nem szeretem a birkaeffektust. Ez az egész olyan, mintha egy csapat zombit irányítanának bankok, munkaadók, bárki. Nevetséges látni, hogy délelőtt alig vannak utcán, délután 5-kor meg mindenki, mint egy csapat zombi, igyekszik haza a munkából, meg gyerekért az oviba, ilyenkor mindig jót röhögök. Mintha ez az egész horda egy ilyen burokban élne, és forogna ugyanabban a mókuskerékben. Ez a véleményem a hitelről is, a lakásvásárlásról is, meg minden tömeges hülyeségről. Én fogok veszek egy telket neked vidéken 1,5-2 milláért, amire aztán ha úgy tartja kedvem és van üres órám, kimegyek, és lerakok egy téglát. Hidd el, sokkal egyszerűbb. Ránézek az emberekre és azt látom, hogy mindenki maga fölé képzel egy ostort, hogy ez a társadalmi elvárás, és úgy kell neki is tennie. Ilyenkor jót röhögök. Én alternatív utakat keresek mindenben, de nyilván nem lenne tömegízlés, ha nem lenne birka tömeg. Az pedig kell, mert ha mindenki máshogy csinálná, akkor az lenne a tömeg. De legalább nem lenne ugyanolyan mindenki.
2017. nov. 30. 17:55
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem mellesleg pedig az én lakásom, az nekem azt jelenti, hogy én is tervezem meg elejétől végéig, és csak 1-2 szakembert használok. Ha már veszel egy kész lakást, az olyan, mintha örökbefogadnál egy gyereket, nem a tiéd, nem te tervezted.
2017. nov. 30. 18:00
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
És ha pl. 8 szögletes falú szobát akarsz, mini kastélyos kupolával, azt büdös életbe nem fogsz találni eladót, meg kell építtetned.
2017. nov. 30. 18:03
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

24, szerintem te élsz burokban, olyan szinten fogalmad sincs az életről...

1. Attól, hogy veszel egy telket az istenhátamögött 2 millióért, és arra leteszel egy téglát, még hajléktalan vagy...

2. Manapság nem úgy megy, hogy bármit építhetsz. Valamit kitalálsz, és majd közlik, hogy ezt nem lehet. Akor majd felébredsz...

2017. nov. 30. 21:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nevetséges látni, hogy délelőtt alig vannak utcán, délután 5-kor meg mindenki, mint egy csapat zombi, igyekszik haza a munkából, meg gyerekért az oviba, ilyenkor mindig jót röhögök"

Azta milyen nevetséges hogy az emberek dolgoznak, és nem fán terem a pénz. És még a gyereket is hazaviszi az oviból. Hihetetlen.

Most attól hogy te kvázi "helikopternek képzeled magad", még nem leszel különb másoknál.

2017. dec. 1. 08:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Bizony nem úgy megy ám az építkezés ahogy te azt elgondolod. Szabványoknak meg kell felelnie. Sőt felénk az alapra szokták a téglát tenni az sem 2 fillér.

Te dolgozol egyébként ? Vagy mi ez az általánosítás h mindenki birka módjára él ?

Szerintem meg kilehet fogni jó házakat ami passzol az ember elképzeléséhez amire azt tudja mondani itt leélném az életemet.

A telkeddel meg mire mész ? nem él annyi napot az ember mint amennyi tégla belemegy egy házba :D

2017. dec. 1. 11:40
 28/30 A kérdező kommentje:

Hogy megvitatjátok a dolgokat :)

Mindenhol ugyanannyit kell fizetni, csak én a hiteltől tartok. Semmit sem szeretek hitelre venni.

2017. dec. 1. 16:36
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
27, tetszett a hozzászólásod..:) Hát, inkább lassacskán téglánként, de az a tiéd ha kész, ha meg nincs kész, eladod félkészen, ha közbejön valami. De majd persze, gondold el, hitelt felvesz a sok idióta, aztán elindul egyik reggelen álmosan, kávé nélkül munkába, ködben, csinál egy halálos balesetet, aztán sittre kerül. Onnan meg nem igazán tudja majd fizetni a hitelt, és úszik is a 15 év lakás fizetés. Csak egy szélsőséges példát mondtam, le is rokkanhat valaki, vagy megvakulhat, vagy bármi, az emberek meg úgy vesznek fel 10-20 évekre hitelt, mintha 1 hónap lenne, pedig jól tudjuk, semmi sem biztos, és általában 2-3 év a nagy max., amíg lehet tervezni. Vagy az okosabbja téglánként, ütemenként húzza fel a lakást..:) Szobába már lehet aludni, konyhába még kicsit szakad a hó...
2017. dec. 5. 12:16
 30/30 anonim ***** válasza:

"Onnan meg nem igazán tudja majd fizetni a hitelt, és úszik is a 15 év lakás fizetés."

29, rég kitalálták már erre a megoldást, úgy hívják, fedezeti biztosítás. De egy sima életbiztosítás is megteszi.

2017. dec. 5. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!