Tgyás hogy fog nekem járni? Lejjebb!
Figyelt kérdés
Novemberben fogok szülni, decemberben viszont megszünik a munkaviszonyom mivel határozott idejű a szerződésem. Novemberben lesz meg a 365 nap munkaviszonyom egy régebbi munkahelyemen beszámitott idő alapján, tehát (igaz már táppénzen kell lennem sajnos) gyed-re tudom hogy jogosult leszek. De tgyás menete nem tiszta nekem, meg hogy akkor nekem igy járni fog e?Valaki segítene??:)2010. jún. 1. 16:37
1/1 anonim válasza:
Ha gyed-re jogosult vagy, akkor tgyás-ra is, hiszen a gyed-nek több feltétele van, mint a tgyás-nak.:) Neked járni fog a tgyás, és majd passzívan fog járni a gyed, mert tgyás alatt szűnik meg a munkaviszonyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!