Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Réka névről?

Mi a véleményetek a Réka névről?

Figyelt kérdés
Tetszik-e, adnád-e, gyakori-e a környékeden, illetve azt is le írhatjátok hogy milyen kislányt, felnőtett képezlnétek el ezzel a névvel

2017. nov. 23. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Egyik kedvenc nevem. Egyszerű, mégis szép hangzású.

Ismerek ezzel a névvel az ovis kislányoktól kezdve iskolaigazgatót is, tehát bármilyen korosztályban megállja a helyét.

2017. nov. 24. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Tetszik,nagyon adnám, szerintem nagyon szép!
2017. nov. 25. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha lányom lesz, biztos Réka lesz a neve.
2017. nov. 26. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nagyon szép, adnám.
2017. nov. 29. 11:41
 15/15 anonim válasza:
Hogy milyen gyakori,szerintem igazából mindegy, mert ez évente változik. Volt, hogy egy Rékát sem ismertem, most meg vagy 6-ot is. Egyébként én is Réka vagyok, szeretem a nevemet. Az tetszik benne, hogy ez bármilyen foglalkozáshoz illik. Pl.:lehet vele miniszterelnök vagy modell is. Manapság pedig rengeteg fura és különleges nevet adnak, a Réka olyan klasszikusan letisztult. Egyetlen hátránya, hogy nincsen külföldi megfelelője és bár szuper, hogy magyar név, mégis idegesít, hogy vagy nem tudják kimondani és ékezet nélkül meg nem tetszik.
2017. dec. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!