Milyen tulajdonságok ugranak be a Réka névről? Milyen egy Réka?
Ahány Réka, annyi különböző tulajdonság...
Én Réka vagyok, nekem soha nem tetszett ez a név, nem lehet becézni, nem is túl nőies szerintem, olyan komor...
De én ilyen is vagyok, vagyis inkább csak a depresszió miatt. Alacsony vagyok, vékony, csendes, a nőiesség messze áll tőlem.
Egy másik Réka, akit ismerek egy nagyon kövér lány, tele önbizalommal, színjátszó körben van benne, mindenki szereti, mosolygós, mindig jó kedvű.
Szintén másik Réka, egy nagyon buta, plázacica, undok csaj.
Még egy Réka, magas, sportos csaj, focizik, kosarazik, úszik, de ő is sokszor bunkó.
Természetesen nem konkrét emberek tulajdonságaira vagyok kíváncsi. "Jézusom..."
Akiknek sikerült értelmezni a kérdést és arra válaszolni, mind le lettek pontozva. Gratulálok emberek.
2 Rékát ismertem eddig, kb olyanok, mint de Vito es Schwarzenegger, szoval az emberi termeszet ket veglete. Az egyikert rajongtam, 3 komoly evet toltott a szivemben baratkent. O is energikus volt, erzelmes, rapszodikus, kiszamithatatlan. A masikat meg beultethettem egy sarokba, ott maradt, es fotoszintetizalt, kb egy szinten volt a mellette levo fikusszal.
No, akkor ezek alapjan a Rekak, valahol kettejuk kozott vannak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!