Az adventi naptárat és a benne lévő ajándékokat kitől kapja a gyerek?
Figyelt kérdés
Van ez körül is valami mese, vagy egyszerűen meg van mondva, hogy a szülők vették? Nálatok hogy van ez?2017. nov. 19. 16:29
1/11 anonim válasza:
Mikulás hozza az ajándékokat bele.
2/11 anonim válasza:
Kezdetben a Mikulás hozta. De mivel nyitottak a naptáraink zsebei, minden este lopakodnom kellett, hogy ne rámolják ki előre, és marhára elfáradtam. Szóval bevallottam, hogy én pakolok bele. Ennek ellenére este teszek bele meglepit, amikor már alszanak, csak már nem stresszelek, hogy lebukom. :D
4/11 anonim válasza:
Angyalka teszi bele éjszaka az ajándékokat. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Mikulás csak hatodikán jár, a naptárt viszont már elsejétől nyitogatni kell, úgyhogy ez nem jó.
És ha jól értem, ti mbden este tesztek bele valamit? Én úgy gondoltam egyszerre kerülne minden zsebbe ajándék.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2017. nov. 19. 20:40
6/11 anonim válasza:
Na, hát hozzánk nem csak hatodikán jött a Miki, hanem elsejétől folyton. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Szegény Miki qrva fáradt lesz karácsonyig :-)
2017. nov. 19. 20:44
8/11 anonim válasza:
Nálunk már múlt héten elrepült a Mikulás a ház felett és este a neki kikészített ajándékot is elvitte. De azért köszi a lepontozást.
Első vagyok
9/11 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet nyomtam. Nem tudom miért jó egyeseknek, ha lepontoznak :-(
#1 Nálatok akkor már nem is jön Mikulás idén? És miért jött hamarabb, mint másokhoz? Vagy még kicsi a gyerek és nem figyel ilyesmire?
2017. nov. 19. 20:49
10/11 anonim válasza:
Csak a szél fújt kint valamit és a fiunk mondta, hogy biztos a Mikulás száncsengője cseng a ház fölött, mert megnezte, hogy milyen okosan viselkedik. Es rajzolt neki egy képet, amit kitett az ablakba, hogy éjjel elvigye a Mikulás. A fiunk még nem kapott ajándékot. Csak nagyon varja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!