Mennyit vártatok a Tgyásra? Ki, hogyan intézte?
Figyelt kérdés
Nekem valamit elszúrt a munkahelyem könyvelője. Már 3 hónapos a fiam és semmit nem kaptam még! Akármikor hívom, mindig magyarázkodik. Vegyem a kezembe az ügyet?2010. máj. 31. 18:02
1/3 anonim válasza:
Szia!nálam ugyanez volt a helyzet...de én már 3. hónap után megkaptam a pénzt..a könyvelőnek könyörögni kellett hogy valamit intézkedjen...ő így is tett kb.2 hónap múlva..a miskolci oep-be küldte a papírjaimat(én pesti vagyok) ez még nem is olyan nagy gond csak hogy hiányzott egy csomó minden...anyakönyvi kivonat fénymásolat,igazolások stb..persze a miskolci oep ezt levélben közölte,tehát még utána ment a levelezgetés...A gyedet én tuti magam intézem ...lassan lejár agyás..utána azt is újra kell igényelni(ugyanazokkal a papírokkal)Szerintem ha rá tudsz áldozni egy kis időt intézd el magad az a tuti..
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem vedd fel a kapcsolatot a területileg illetékes MÁK-kal, hogy mi a helyzet. Igaz nekem is a munkahelyem által intéztük, kitöltöttem egy csomó papírt, fénymásolatokat készítettünk a baba papírjairól és az enyémről, nem akarok hülyeséget írni de még a férjem adó és taj száma is kellett. Azt hiszem 2-3 hét múlva már utalták is a pénzt. S ez nem régen volt, mert 2,5 hónapos a babucim. Intézkedj, mert ha a munkahelyedre vársz, hogy mit szúrt el a hölgyike, akkor csak a karácsonyi bevásárlásra lesz pénzed.
3/3 anonim válasza:
Én folyamatosan kaptam. 29-én született a kisfiam, 10-én már a számlán volt a pénz, aminek egy része táppénz másik része már TGYÁS.
Szerintem ez a munkaügyisen múlik. Nekem annyit kért, hogy diktáljam be a gyerek TAJ számát és Ő evvel már intézi a többit. Amint a kicsi minden papírja megérkezett lefénymásoltam és küldtem postán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!