Szerintetek az baj, ha úgy adom be az igénylésemet a tgyasra, csp-re stb. hogy a korhazi igazolasomon 0 van? Ugyanis nem pecseteltek a konyvembe, egy vedonoi pecset van csak benne, a tobbi vizsgalatom kulon papiron. Ha azokat bekuldenem ugy nem jo?
9 hónap alatt nem tudtál kiverni 4 pecsétet????
Az én kiskönyvem betelt, az utolsó 2 hétben már nem is tudott a dokim írni bele, védőnőnél nem is voltam az utolsó hónapban.
Mindenképpen fénymásolat és küldd el azokat is. De még így sem kizárt, hogy belekössenek...
Nem feltétlenül kell pecsét az anyaságihoz, a dokival állíttass ki egy igazolást, hogy a szükséges alkalommal megjelentél terhesgondozáson, az elég, elfogadják.
Csp-hez semmi ilyesmi nem kell.
A tgyás igényléshez a kórházi zárójelentésed kell, amin rajta van a kórház bélyegzője, és a 10-es kód.
szerintem sem a TGYÁShoz nem kell, az jövedelmed alapján kell hogy jájon.
A családi meg alanyi jogon.
Egyikhez sem kell semmilyen pecsét illetve semmilyen igazolás.
Az egyszeri anyaságihoz kell 4 pecsét, hogy megjelentél terhesgondozáson. Ez nem fog járni, ha nullát írtak a papírodra, benyújtanod sem kell. Szerintem nem jó, bár próbáld meg, de egyértelmű a törvény, az orvosnak kell igazolni, tök mindegy hány pecséted van a valóságban és hol-szerintem ez őket nem érdekli. Az orvosodtól kellett volna kihajtanod az igazolást.
A tgyáshoz nem kell, annak nem feltétele a terhesgondozáson való részvétel.
Beszélj a dokival, akihez jártál, hogy állítson ki igazolást, hiszen a kórházi betegfelvételi rendszerben meg kell lennie valamennyi megjelenésednek terhesgondozáson. Az alapján kiállítja majd neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!