Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, ha úgy...

Szerintetek az baj, ha úgy adom be az igénylésemet a tgyasra, csp-re stb. hogy a korhazi igazolasomon 0 van? Ugyanis nem pecseteltek a konyvembe, egy vedonoi pecset van csak benne, a tobbi vizsgalatom kulon papiron. Ha azokat bekuldenem ugy nem jo?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem pecsételtek a könyvedbe? Küldd el mindenféleképpen a papírok másolatát is szerintem!
2011. jún. 15. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem fogják elfogadni.Próbáld meg pótoltatni a pecséteket,én komolyan nem is értem az orvosokat.
2011. jún. 15. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

9 hónap alatt nem tudtál kiverni 4 pecsétet????

Az én kiskönyvem betelt, az utolsó 2 hétben már nem is tudott a dokim írni bele, védőnőnél nem is voltam az utolsó hónapban.

Mindenképpen fénymásolat és küldd el azokat is. De még így sem kizárt, hogy belekössenek...

2011. jún. 15. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
A 4*- i megjelenésről az igazolás az egyszeri anyaságihoz kell, küld be a másolatokat egy-két mondat magyarázattal.
2011. jún. 15. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell pecsét az anyaságihoz, a dokival állíttass ki egy igazolást, hogy a szükséges alkalommal megjelentél terhesgondozáson, az elég, elfogadják.

Csp-hez semmi ilyesmi nem kell.

A tgyás igényléshez a kórházi zárójelentésed kell, amin rajta van a kórház bélyegzője, és a 10-es kód.

2011. jún. 15. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem sem a TGYÁShoz nem kell, az jövedelmed alapján kell hogy jájon.

A családi meg alanyi jogon.

Egyikhez sem kell semmilyen pecsét illetve semmilyen igazolás.

Az egyszeri anyaságihoz kell 4 pecsét, hogy megjelentél terhesgondozáson. Ez nem fog járni, ha nullát írtak a papírodra, benyújtanod sem kell. Szerintem nem jó, bár próbáld meg, de egyértelmű a törvény, az orvosnak kell igazolni, tök mindegy hány pecséted van a valóságban és hol-szerintem ez őket nem érdekli. Az orvosodtól kellett volna kihajtanod az igazolást.

2011. jún. 16. 08:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor a tgyashoz nem kell? Az azert fontosabb lenne,hogy megkapjam,mint az anyasagit.Persze azert az is jo lenne.Megprobalom ugy hogy,fenymasolatot kuldok par papirrol,hatha sikerul.Köszi a valaszokat!
2011. jún. 16. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:

A tgyáshoz nem kell, annak nem feltétele a terhesgondozáson való részvétel.

Beszélj a dokival, akihez jártál, hogy állítson ki igazolást, hiszen a kórházi betegfelvételi rendszerben meg kell lennie valamennyi megjelenésednek terhesgondozáson. Az alapján kiállítja majd neked.

2011. jún. 16. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!