Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek anyáék utálnak?

Mit tegyek anyáék utálnak?

Figyelt kérdés
8-os vagyok 2 hét múlva lesz a ballagásom.Anyuékkal ma elmentünk megvásárolni a ballagási ruhát . Mindegy ez lényegtelen. Vettünk egy fekete nadrágot amiről később kiderült hogy nem a ballagáshoz hanem csak úgy vettük.(rám alig lehet találni nadrágot olyan vékony vagyok) Anya mondta h varr nekem nadrágot ha már egyik sem jó, én meg erre h nem azért vettük hogy felvegyem ballagáskor. És most is ezen vitatkozunk. Bejöttek mamámmal hogy nem ballaghatok ilyen nadrágban (fekete kicsit fesze normális nadrág). És elkezdtek velem kiabálni, mondtam h hadjanak békén mert kárt teszek magamban. Erre mamám odajött és leku*ázott meg minden , olyan rossz érzés pedig normális tini vagyok nem bulizok drogozok , táadásul jó tanuló vagyok. Mindig csak piszkálnak és ordibálnak velem meg hogy egy kapát sem tudnék megfogni meg ilyenek. Ezt az üzenetet is sírva írom mert már annyira rossz érzés.Ez a vita mindennap megy. Segítsetek mit tegyek , mióta megy ez a vita azóta csak a halálra tudok gondolni és sírni.Egész nap csak a szobámban ülök és hallgatom hogy veszekszik a tesóimmal (3 évesek és ikrek) és várom hogy mikor jön be belém kötni.
2010. máj. 31. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem anyádék utálnak, hanem te ott rontottad el, hogy elkezdtél fenyegetőzni, hogy kért teszel magadban. Érett fejjel ilyen semmin, mint a nadrág, nem hagytad volna a dolgokat eddig fajulni, de 14 éves sértődött tiniként még védekezel és az ő elismerésüket akarod kivívni. Pedig a nadrág témát higgadt hangon kellene kezelned, akkor is, ha ők idegeskednek rajta, nem olyan dolog ez, amin fel kéne vágnod az ereidet. Ha az én gyerekem ilyen semmi témára ezzel fenyegetőzne, hát én sem állnám meg nyugodt hangnemben.
2010. máj. 31. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
kért=kárt
2010. máj. 31. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:

A nadrág dolgot nem igazán bírom követni, de nem is fontos szerintem.

Viszont egy 14 éves lány, aki azzal vág vissza az édesanyjának meg a nagymamájának, hogy kárt tesz magában, az szerintem nem "normális tini". Dícséretes, hogy nem bulizol, iszol, drogozol, és tudom, hogy divat manapság ez a világvége hangulat,ráadásul a szülők arra szokták feltenni az életüket, hogy tizenéves gyermekük életét minden módon megkeserítsék, ez munkaköri kötelességük ;), de kicsit kapjál már észbe, és gondolkodjál el, hogy ugyan mi a fészkes fene bajod is van???

Tudod, erre szokták azt mondani, hogy túl sok időd van gondolkozni...

2010. máj. 31. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szegénykém. Ne aggódj. Szeretnek a szüleid ez tuti, csak most nem találjátok meg a közös hangot.

Kérlek ne mondj olyat a szüleidnek, amit mondtál. Nincs is rosszabb annál egy szülőnek, minthogy az, akit mindennél jobban szeretnek kárt akar tenni magában. Sok most a gondjuk. Sajnos senkinek nincs pénze és ez megnyomorítja a mindennapjainkat. Biztos mindent megadnának nektek, ha tehetnék. És gondolom ikreket sem könnyű nevelni.

Soha ne gondolj ilyet, hogy meg akarsz halni. Az élet gyönyörű. Vannak nagyon nagy mélypontok. Iszonyat mélyek, de hidd el lesz ez még jobb is. Vár még rád a nagy szerelem, a jó bulik, a leendő gyerekeid, akiket te majd úgy nevelhetsz, ahogy szeretnél. Hidd el annyi pillanat lesz még, amiért érdemes élni.

A kulcs a jobb helyzethez az, ha most segítesz anyukádnak. Mondd, hogy varrjátok meg együtt a nadrágot, hogy segítsen neked jó fazonút találni... És amikor ő is majd megnyugszik, akkor beszélhettek erről az egész helyzetről.

Minden rendben lesz.

2010. máj. 31. 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Itt nem a pénz a lényeg mivel jók élünk és megvan mindenünk kivéve a családi szeretetet. Mivel otthon mindig csúnyán beszélnek stb....
2010. máj. 31. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!