Szeretnél részt venni TERHESSÉG ALATTI DOHÁNYZÁS ELLENI
KAMPÁNYBAN?
Figyelt kérdés
gyűljünk össze itt!
2010. máj. 31. 14:55
1/9 anonim válasza:
Én a bármikor és bárhol dohányzás elleni kampányban is részt veszek.
2010. máj. 31. 14:59
2/9 anonim válasza:
Én jövök.
2010. máj. 31. 15:04
3/9 anonim válasza:
Igen! Ha már ennél a témánál vagyunk, megtudjátok pontosan mondani h miért káros a magzatra nézve a dohányzás?? /Egyik ismerősöm terhes...és nem tudom lebeszélni a dohányzásról, pláne, hogy azt mondta, h azt mondták neki, h nem gond, ha dohányzik, mert az csak azt befolyásolja, hogy mikor érkezik a baba, meg a súlyát. Szerintem ez nagyon nem így van!!..és ez akkora butaság:(/
2010. máj. 31. 15:04
4/9 anonim válasza:
a gyerek függő lesz az anyával együtt,amint kijön elvonási tünetei lesznek
légzőszervi bajai lehetnek
a méhlepény elmeszedesik,koraszülés előtte sakár vetélés is lehet
2010. máj. 31. 15:06
5/9 anonim válasza:
Értem, én is ilyesmire gondoltam.. /és állítólag ezt kórházban mondták neki, h nem olyan nagy gond/. Iszonyú:(
2010. máj. 31. 15:12
6/9 anonim válasza:
az oké,hogy mondjuk alkalmanként egy szál,azt a dokik is mondják,hogy tényleg inkább egy szál vagy slukk semmint a leszoás okozta feszültség kihatása a babára...na de az,hogy egy dobozzal naponta...poofánverném az összeset,pedig tényleg én is szívtam előtte,de akkor is
2010. máj. 31. 15:14
7/9 anonim válasza:
Az ismerősöd nyilván azt hiszi, a koraszülés nem nagy cucc. "Csak az idejét és a súlyát befolyásolja" Jézusom!!!
Agyvérzéses koraszülöttről úgy látszik még nem hallott a csaj, meg hogy milyen banális fertőzésekbe belehalhatnak a kis súlyú korababák...
2010. máj. 31. 15:14
8/9 A kérdező kommentje:
Volt egy topik nemrég, amiben egy dohányzó kismama kérdezte, hogy szülés után mikor fog tudni rágyújtani.
Szerintem vajúdás alatt is cigizni szeretne...az eszem megáll.
Volt itt egy hozzászóló, aki dohányos kismamákkalfoglalkozik az egészségügyben, vele lenne jó felvenni a kapcsolatot. Csak sajnos nem lehet neki privátot írni:(
2010. máj. 31. 15:22
9/9 anonim válasza:
En benne vagyok!Aki gyereket akar az mondjon le a cigirol.Ha nem kepes erre akkor inkabb ne vallaljon gyereket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!