Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnél részt venni TERHESSÉ...

Szeretnél részt venni TERHESSÉG ALATTI DOHÁNYZÁS ELLENI KAMPÁNYBAN?

Figyelt kérdés
gyűljünk össze itt!
2010. máj. 31. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a bármikor és bárhol dohányzás elleni kampányban is részt veszek.
2010. máj. 31. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Én jövök.
2010. máj. 31. 15:04
 3/9 anonim válasza:
Igen! Ha már ennél a témánál vagyunk, megtudjátok pontosan mondani h miért káros a magzatra nézve a dohányzás?? /Egyik ismerősöm terhes...és nem tudom lebeszélni a dohányzásról, pláne, hogy azt mondta, h azt mondták neki, h nem gond, ha dohányzik, mert az csak azt befolyásolja, hogy mikor érkezik a baba, meg a súlyát. Szerintem ez nagyon nem így van!!..és ez akkora butaság:(/
2010. máj. 31. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:

a gyerek függő lesz az anyával együtt,amint kijön elvonási tünetei lesznek

légzőszervi bajai lehetnek

a méhlepény elmeszedesik,koraszülés előtte sakár vetélés is lehet

2010. máj. 31. 15:06
 5/9 anonim válasza:
Értem, én is ilyesmire gondoltam.. /és állítólag ezt kórházban mondták neki, h nem olyan nagy gond/. Iszonyú:(
2010. máj. 31. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
az oké,hogy mondjuk alkalmanként egy szál,azt a dokik is mondják,hogy tényleg inkább egy szál vagy slukk semmint a leszoás okozta feszültség kihatása a babára...na de az,hogy egy dobozzal naponta...poofánverném az összeset,pedig tényleg én is szívtam előtte,de akkor is
2010. máj. 31. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ismerősöd nyilván azt hiszi, a koraszülés nem nagy cucc. "Csak az idejét és a súlyát befolyásolja" Jézusom!!!

Agyvérzéses koraszülöttről úgy látszik még nem hallott a csaj, meg hogy milyen banális fertőzésekbe belehalhatnak a kis súlyú korababák...

2010. máj. 31. 15:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Volt egy topik nemrég, amiben egy dohányzó kismama kérdezte, hogy szülés után mikor fog tudni rágyújtani.

Szerintem vajúdás alatt is cigizni szeretne...az eszem megáll.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Pedig ő tisztában van a káros hatásaival, mégis..

Volt itt egy hozzászóló, aki dohányos kismamákkalfoglalkozik az egészségügyben, vele lenne jó felvenni a kapcsolatot. Csak sajnos nem lehet neki privátot írni:(

2010. máj. 31. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

En benne vagyok!Aki gyereket akar az mondjon le a cigirol.Ha nem kepes erre akkor inkabb ne vallaljon gyereket!

Ennyi!!!

2010. máj. 31. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!