Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekülést szeretnél venni?

Gyerekülést szeretnél venni?

Figyelt kérdés
Elmondon hol ne tedd!A vaterán van 1 gyermkeülés néven futó illető.39.990-ért árul olyan üléseket amik álltólag nem csak dönthetők hanem teljesen lefektethetők.Ja 9-36kg-ig.Állítólag még átalakítás után is lefektethető(3éves kor után)Csak interneten lehet vele üzletelni.Én annyit kértem tőle hogy tegyen már fel képet az ülésről fekvő helyzetben.Válaszul annyit kaptam hogy kitörölte az üzenetemet.hiába írtam neki nem volt hajlandó nekem képet feltenni és folyton törölt.Szerintetek nincs itt valami bibi?Valószinűleg nem egészen úgy néz ki az ülés ahogy a feltöltött képen látható.És valószinűleg abban is van bibi hogy fektethető.Egyszóval 1 csaló!!!
2011. febr. 8. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Soha nem rendelek vateráról és teszveszről semmit, de köszi az infót, ezek után pláne nem fogok. Babaszobán, vagy akár az újakat is ki lehet fogni (boltban) szinte Vatera áron, csak egy kis utánajárás kell hozzá.
2011. febr. 8. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

fektethetö ülés????????

Hogy lehet biztonságos fektetve?`szerinted miért a hordozók is ülö pozban van a gyerek benne, csak meg van döntve az egész, de még sem fekszik benne.

ès pl hiába beköthetö egy mózes akkor sem biztonságos, és a rendörség nem is ismeri el a mózeseket és büntetnek is érte, pont úgy mintha semmiben lenne a gyerek.

2011. febr. 8. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekün Jane matrixunk van. Viszintesig dönthető. A babánk fektetve van benne. Utánajártunk a magyar rendörség is elfogadja. Megvan az a bizonyos száma ( jól emlékszem, E44?). Szerencsére nem volt nagy balesetünk, de hírtelen fékezs autópályán igen. Én akkorát lendültem, de a baba meg se rezdült, békésen aludt mellettem a matrixban. Már hosszuságra rég kinőtte a lányom, de autós szakboltban azt tanácsolták, hagyjuk még igy a babát(a lába kilóg, ha kinyújtja), mert biztonságosabb bárminél. A leírás szerint 9 kg-ig fekvő helyzet, aztán gyerekülés.
2011. febr. 8. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs,de ennek most így nem sok értelme volt.Írd meg v linkeld be h ki az illető,mert elírtad a nevét,és nem lehet így rátalálni.
2011. febr. 8. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
egsem fordulna a fejemben hogy csalo,én biztosan bátran rendelnék tölle 103 eladásból mind pozitiv,nincs még csak egy semleges sem!!!
2011. febr. 8. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Furcsa, szerintem nem csaló, te reagálod túl. Teljesen 100%-os, mindenki nagyon elégedett az ülésekkel.
2011. febr. 8. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Valóban én sem gondolnám róla h csaló,viszont fura az a sok direkt reklám.Soha nem láttam még ilyet,hogy vki reklám céljából "kérdezzen",bármilyen "csodálatos" is a termék,és az értékelések között is vannak azért túlzások,és sok az olyan vevője,aki teljesen nullán áll,nem vett még soha semmi mást a vateráról..ez fura.

Szerintem téged azért törölt,mert "rontod az üzletét",kényes lehet az ilyesmire.

2011. febr. 8. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem a Jane matrix testjét és a németeknél éppenhogy elfogadásra került. Azt írják hogy tökéletes otthoni vagy utcai használatra, pont azért mert dönthetö, de autóba veszélyes, éppen még határértéken belül van.

ha dönthetö ülések biztonságosak lennének akkor más márkák is így gyártanák mint pl Britax vagy maxicosi.

2011. febr. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!