Ti adnátok valamilyen virág nevet a lányotoknak? A férjem mindneképp ilyen nevet szeretne a lányunknak. Az ő kedvencei a Nárcisz, Levendula, Hóvirág, Liliom. Nektek ezek hogy tetszenek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 16:21
11/31 anonim válasza:
Maximum a Violát vagy Rózsát. De ezek amiket felsoroltál nekem túl extrémek, nagyon nem tetszenek.
Bár én alapból nem adnék becenevet, állat vagy növénynevet és természeti jelenség nevet se.
12/31 anonim válasza:
Nekem a Boglárka, Hanga tetszik. A Rózsa és az Ibolya kicsit régies nekem. A Nárcisz, Levendula, Hóvirág nem jön be.
13/31 anonim válasza:
Kislányom Boglárka. Szerintünk gyönyörű magyar név. És passzol a vezetéknévhez is.
14/31 anonim válasza:
Férjed neveibe max akkor egyeznék bele, ha te választhatnál első nevet neki.
15/31 anonim válasza:
Asszem,hogy 7.-és 8.vagyok
Kamilla,Hortenzia,Margaréta,Jázmin ezek még tetszenek pl
16/31 anonim válasza:
*ja meg asszem,a Hajnalka is egy virág,szép név nagyon
17/31 anonim válasza:
Ikerlányaim Viola és Kamilla.
De az Írisz is tetszik. Amiket írtál azok közül a Nárcisz tetszik, de az sem az igazi.
18/31 anonim válasza:
Amiket a férjed szeretne, azokat nem adnám. De ami tetszik és adnám is az a Boglárka, Hanga, Viola, Kamilla.
19/31 anonim válasza:
Nekem Flórám van, ami máshogy virágnév, mint a tieid :) de simán adnék virágnevet. A Nárcisz és a Levendula nekem kifejezetten tetszik, a másik kettő nem annyira. És nekem bejön a Búzavirág és a Tűzvirág is, hagyományosabbakból a Viola, és ismertem egy Amarilliszt is egyszer. :)
20/31 anonim válasza:
Az általad leírtakból egyiket sem adnám. Imola: Nem adnám, ráadásul egy gaz neve, és eddig minden Imola ismerősöm az is volt.
Bodza: Nem adnám, nem tetszik.
Málna: Nem adnám, olyan, mint egy meseszereplő.
Viszont adnám: Virág, Jázmin, Viola (Violetta nem tetszik), Ibolya, Kamilla.
Most hírtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!