Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtartanátok a babát ha egy...

Megtartanátok a babát ha egy csalados embertol lennetek terhesek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Persze, mivel kapcsolatban csak a párommal-férjemmel szexelek.

Azért van annyi gerincem, hogy ne legyek senki szeretője.

2017. nov. 13. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát engem érdekelne, hogy mit érez a másik nő. Bár ebben az esetben épp a férjével szexelnék, úgyhogy gondolom mégsem annyira érdekel. De ezt a mostani gondolkodásommal nem tudom elképzelni, hogy megszüljek egy gyereket, akinek az apja házas, a másik nő teljesen tehetetlen ebben a helyzetben, nem tud semmit tenni, utólag tudja meg az egészet, azt, hogy nem elég, hogy megcsalják, de még féltestvért is csinálnak a háta mögött a gyerekének. Szerintem ez ultra gáz. Azzal, hogy azt írja valaki, hogy vicces lenne, ha ettől függne az abortuszok száma, azt kell gondoljam, hogy ez csak az abortusz ellen szól, amit mindenképpen elítélsz, de itt most nem erről van szerintem szó.. Az egész csak elmélet. Ahogy írtam, én is az abortusz ellen vagyok, de sok mást is “megteszek” ebben a kérdésben, ami az elveim ellen van, de remélem a gyerekszülés egy nős és gyerekes férfinak egy megalázott nő háta mögött már nem férne bele.
2017. nov. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!