Ti az én helyemben megtartanátok a babát? 17/L
Nagyon jó lenne babázni meg ilyesmi de tudom hogy ez nem csak arrol szol hogy szep ruhakat veszek neki meg jatszok vele.
Ha lenne egy rendes csaladom, apam anyam, akkor egyértelműen megtartanám mert lenne segítségem. De nincs senkim. Az anyammal olyan a kapcsolatom hogy az borzasztó, rajön a veszekedhetnék elkezd ordibalni mindennek elhord, elzavar, elkezdi mondani hogy nem jarok sehova milyen lany vagyok, meg ilyenek. Nem szolok semmit inkabb hagyom hadd mondja.
Az apamat nem is ugy hivom hogy apa, hanem az igazi neven. Egy alkoholista kötsög.
Minden penzt eliszik, elver. Napi 7 ezret ketes, ebbol haza ad havi 20-30 at. (???)
Ezt az embert nevezzem apanak?
Itthon szinte en vezetem a haztartast, mert anyam még takaritani se szokott, mêgis azt mondja nem csinalok semmit. Iskolaba mar nem jarok.
Most meg terhes vagyok, nem tudom mit csinaljak.
A csavo akitol a gyerek van eleg onzo, ha megtartanam tudom hogy egy eletre tole kene fuggenem, mindent megmerne tenni mert tudna hogy ugyse hagyom el, hiszen nincs senkim es semmim.
Mit csinaljak?????
Na meg ....ha elhagy ez a fiucska en mit csinalok majd egyedul nem tidok hova menni igyis nem tudom hogy hol laknank, ha elhagyna a gyerek menne az intezetbe en meg az utcara.
Ezt a kérdést már feltetted néhányszor. De akkor még csak tervezted, mert majd a kedves "párod", ott hagyja érted a családját, akinek már van egy gyereke.
A válaszom, nem. Nem tartanám meg. Ahogy írtad is, egy gyerek nem arról szól, hogy szép ruhákba öltözteted, és a többi.
Sokkal többről szól. Csak ha ezt tudod, akkor miért csináltattad fel magad egy olyan férfitól, aki önző, és felőle az utcára is mehetnétek. Ebben is látszik, hogy még te magad is gyerek vagy. Felkéne nőnöd, tanulni, hogy talpraesett ember legyen belőled, aki nem függ egyetlen férfitól sem!
Egy gyerek 0-24 órás felügyeletet igényel. És hidd el, igen fárasztó. Nincs elég felelősségtudatod, ha ezt így bevállalod. A gyereked életét ne keserítsd meg, ha már a sajátodét sikerült.
Egy igazi nő, nem arra alapoz, hogy majd a férfi elhagyja a kis családját értetek. Ha őket elhagyta, titeket is minden szó nélkül eltud, ne aggódj. Kislány vagy, nőlj fel, keress egy férfit, aki tényleg szeret téged, és szülj annak. Ne a vak világba, ahol semmi háttered nincs. Arról nem is beszélve, hogy talán haza sem engednék vinni a gyereked. Alkoholista nagypapa mellé. Es ki lesz a gyámja? Mert te 17 évesen nem lehetsz. Édesanyád?... ugyan.
6
Te mirol beszelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!