Ha kinotte a 21-es őszi cipőt, akkor téli bundásbol 22-est vagy 23-ast vegyek inkabb?
Mivel 3 hónapig fogja hordani kb, bőven elég a 23as.
Ha spórolni akarsz vehetsz 24es, de nem lesz neki most kényelmes, jövőre meg szorítani fogja.
Egyébként az én bélelt csizmám ugyanúgy 38as, mint a béleletlen többi cipőm, és kicsit sem szorít.
Mennyire nőtte ki és mennyi idő alatt nőtte ki?
Most rögtön akarsz váltani télire vagy még halogatnád a ráadást?
Egyébként téliből se jó, ha túl nagy a lábára. 1 centinél ne legyen nagyobb! 2 szám pedig 2 centi is lehet.
Nekem a fiam tavaly szeptemberben kapta a 21-est, októberben vettünk 22-est, béleltet 23-ast, február elején 24-est. Úgyhogy neki nagyon gyorsan nőtt a lába eddig, a 24-es és a 25-ös méret már jó volt egy jó ideig.
Szerintem próbtasd fel vele a 23-ast, ha nem túl nagy akkor jó, ha óriasi és lassan is nő a lába pl, akkor én csak 22-est vennék.
Próbáld rá.
Mert az sem mindegy, hogy hol veszed. Nem alapozhatsz csak a számozásra.
Most vettem Dechatlonban a fiamnak hótaposót. Nem volt velem, így megnéztem a bundás cipőbe mi van írva, amit nemrég vettünk, és hord. Na most az 30-as, és 19 cm volt beleírva. A hótaposóba meg 30-as, 18,5 cm, 31-es 19,5 cm...
Úgyhogy a 31-est vettem. Jó lett neki.
De a CCC-ben vett 29-es nyári szandál sem kicsi még neki.
Tehát ennyi eltérés lehet a méretek, márkák között.
Próbáld rá, úgy nézd meg.
Vagy állítsd egy kartonra, rajzold körbe a lábát, és ezt vágd ki. ÍGy megvan a méret. Ezt a kartont bele tudod tenni a cipőkbe, így látni fogod mekkora kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!