Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha kinotte a 21-es őszi...

Ha kinotte a 21-es őszi cipőt, akkor téli bundásbol 22-est vagy 23-ast vegyek inkabb?

Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 07:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2%
24-est.
2017. nov. 6. 07:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Ami passzol a lábára, ha a 22-es jó, akkor azt veszem. Túl nagyon - eggyel magyobbat, mint ami jó rá - venni nem szabad, mert az tönkreteszi a lábát.
2017. nov. 6. 07:12
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

Mivel 3 hónapig fogja hordani kb, bőven elég a 23as.

Ha spórolni akarsz vehetsz 24es, de nem lesz neki most kényelmes, jövőre meg szorítani fogja.

Egyébként az én bélelt csizmám ugyanúgy 38as, mint a béleletlen többi cipőm, és kicsit sem szorít.

2017. nov. 6. 07:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Mennyire nőtte ki és mennyi idő alatt nőtte ki?

Most rögtön akarsz váltani télire vagy még halogatnád a ráadást?

Egyébként téliből se jó, ha túl nagy a lábára. 1 centinél ne legyen nagyobb! 2 szám pedig 2 centi is lehet.

2017. nov. 6. 07:14
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Nekem a fiam tavaly szeptemberben kapta a 21-est, októberben vettünk 22-est, béleltet 23-ast, február elején 24-est. Úgyhogy neki nagyon gyorsan nőtt a lába eddig, a 24-es és a 25-ös méret már jó volt egy jó ideig.

Szerintem próbtasd fel vele a 23-ast, ha nem túl nagy akkor jó, ha óriasi és lassan is nő a lába pl, akkor én csak 22-est vennék.

2017. nov. 6. 07:30
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Akkorát, ami jó a lábára.
2017. nov. 6. 07:42
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Próbáld fel rá.
2017. nov. 6. 07:57
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Próbáld rá.

Mert az sem mindegy, hogy hol veszed. Nem alapozhatsz csak a számozásra.

Most vettem Dechatlonban a fiamnak hótaposót. Nem volt velem, így megnéztem a bundás cipőbe mi van írva, amit nemrég vettünk, és hord. Na most az 30-as, és 19 cm volt beleírva. A hótaposóba meg 30-as, 18,5 cm, 31-es 19,5 cm...

Úgyhogy a 31-est vettem. Jó lett neki.

De a CCC-ben vett 29-es nyári szandál sem kicsi még neki.

Tehát ennyi eltérés lehet a méretek, márkák között.

Próbáld rá, úgy nézd meg.

Vagy állítsd egy kartonra, rajzold körbe a lábát, és ezt vágd ki. ÍGy megvan a méret. Ezt a kartont bele tudod tenni a cipőkbe, így látni fogod mekkora kell.

2017. nov. 6. 07:58
 9/14 A kérdező kommentje:
1,5 honapja vettem a 21-est, annyira notte ki, hogy harisnyaval es zoknival már nehezen megy bele a laba, szeirntem ugy szoritja is, csak zoknival talán még épp, hogy jó. 24-esre nem is gondoltam, nem ertem hogy került szóba. Ráprobálom nyilvan de úgy is nehezen tudom megitelni, es nem akarok tul nagyot venni, de 1 honap mulva se akarok megint ujat venni, foleg hogy telen még ott a harisnya és vastag zokni, plussz a cipő bundája is elvesz belőle.
2017. nov. 6. 08:32
 10/14 anonim ***** válasza:
29%
A deichmanban lehet venni méretre vágható talpbetétet Confetti a neve. Ez fél számot csökkent a méreten. ha én bizonytalan vagyok mindig a nagyobbat veszem és teszek bele betétét, ahogy nő a lába kiveszem belőle. Azzal azért kell kalulálni, h lehet még márciusban is hideg lesz, sőt hó is akár, én így mindenképpen nagyobbat vennék, nincs annál nagyobb szívás, mint februárban új csizmát venni, emi jövőre tuti nem lesz már jó.
2017. nov. 6. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!