Lenne egy doboz újszülötteknek való téli ruhám, takaróm, játékom. Szeretném rászoruló családnak adni. Milyen árvaházak, illetve anyaotthonok vannak, ahol nagyobb szükség lenne ilyenre?
Én a ruhákat a kórháznak fogom adni, ahol a gyerekeim születtek. Rossz helyzetben vannak a kórházak, a nővérek szoktak innen-onnan ruhákat hozni.
Amúgy a védőnőtöket kérdezd meg, hogy a ti környéketeken mit tudna javasolni!
Kórházra én is gondoltam, de ott ahol szültem, ezek a ruhák nagyon melegek lennének. A többi ruhát pedig félretettem a születendő gyermekemnek. Mivel mire jönne a rossz idő ezeket kinőné.
Megkérdezem őt is mindenképpen.
Èn is a vèdőnőt ajánlanám.
Èn konkrètan neki viszem be, mèret szerint válogatva, hisz ő tudja a legjobban, hogy melyik család szorul rá igazán.
Köszönöm!
A védőnőm talált neki helyet, nem volt könnyű választani, hisz sok sok szegény sorsú pici babáról tudott. A szívem szakad meg, ha belegondolok, hogy milyen körülmények között kell élniük :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!