Téli cipőt adtok már óvodás gyereketekre?
Figyelt kérdés
A lányom középső csoportos. Van egy vékony, béleletlen bőr cipője, vagy egy bundás téli bakancsa. Ráadhatom a télit már? 0 fok van igencsak.2015. nov. 3. 06:52
1/16 anonim válasza:
A 0 fok nem hideg! Minek adnál rá téli cipöt, amikor még a tél (meg a hideg) még igen messze van!?!?!?!?
Majd -10 fok körül add rá, addig legfeljebb egy vastagabb zoknit adj a lábára.
2/16 anonim válasza:
Én még nem, mert hiába van reggel 0 fog, napközben nálunk még 12-13 fok van, akkor meg sok lenne. De egyébként ráadhatod már.
3/16 anonim válasza:
Én magasszárú bakancsot adok rá.
4/16 anonim válasza:
Szerintem mehet a bundás 0 fokban. A -10 fok igen ritka Magyarországon.
5/16 anonim válasza:
Én még nem adok rájuk bundásat, majd csak ha jönnek a mínuszok. Zárt bőrcipőt hordanak ilyen időben (kívül vastagabb bőr, belül puha bőrbélés, tehát két réteg de nem bundás/tex-es stb), egyenlőre sima zoknival (de a lányom fázósabb, neki pont tegnap szedtem elő a vastagabb zoknikat).
6/16 anonim válasza:
Az én lányom 3 éves,és a kettő között voksolok.Tegnap vettem Neki egy cuki,vékonyan bélelt csizmát a CCC-ben.Befújtam impregnáló sprayvel,és kész.
Ez az: [link]
7/16 anonim válasza:
Més magas szárú bőrcipőben ment. Két téli cipő kell, egy kevésbé meleg és egy melegebb. Utóbbi már megvan, előbbit most szombaton fogjuk megvenni.
Kérdezd meg tőle, fázik-e!!! :)
8/16 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy tegnap a vékony cipőt adtam rá, és vittünk vastag zoknit, hogy ha kimennek, vegye fel. Erre mondta itthon, hogy a dadus néni nem engedte neki felvenni a vastag zoknit. És emiatt gondoltam, hogy akkor vegye fel a béleltet. Na de majd ma kiderül, mert abban ment el végül. Ha melege volt, akkor marad a vékonyabb cipő, a dadus nénit meg kikérdezem, hogy is volt ez. :)
2015. nov. 3. 13:09
9/16 anonim válasza:
Amúgy én is bélelt cipőben vagyok és abszolút elfér rajtam, sőt, még a hősugit is bekapcsoltam :) Igaz, én nem rohangálok, de nem is az udvaron vagyok sajnos :)
10/16 A kérdező kommentje:
2015. nov. 3. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!