Mit adtok ilyen időben (20-22fok) 2-4 éves gyereketekre kintre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 10:03
1/5 anonim válasza:
Vékony hosszú nadrág, póló és viszek magammal egy kardigánt. Lábára balerinacipő bokazoknival.
2/5 anonim válasza:
Lányom eddig rövidujjú trikóban volt meg egy bugyiban, adtam rá még plusz egy rövidgatyót. Itt hiába van elborulva, így is elég meleg van. Most elaludt, de ha felkel és kimegy lehet, hogy lecserélem a rövidet hosszú vékony nadrágra. Én sem vagyok melegebben felöltözve, a gyerekemet se akarom hogy izzadjon.
3/5 anonim válasza:
Én reggel egy leggingset adtam rá pólóval, vékony pulcsival és szandit. Zoknit nem vettünk, ha fázik a lába adnak rá a bölcsiben.
4/5 anonim válasza:
Nálunk elég hidegen fúj a szél.
Egy vékony farmer trikó+vékony hosszúujjú, zokni-cipő(nálunk vannak darazsak, nem nyúl hozzájuk, de nem akarom, hogy véletlenül a szandiba szoruljon egy)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én is ilyesmire gondoltam. Végül rövid body, vékony hosszúujjú, legging, zokni+zárt cipő és vékony sapi mellett döntöttem, mert itt is eléggé fújt a szél.
2015. jún. 16. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!