Két és fél éves fiút és 8 éves lányt egy szobába vagy külön szobába jobb "altatni"?
Egész pontosan: van egy fiam és egy lányom, akikkel egy másfél szobás panelban lakunk. Azon gondolkodtam, hogy nemsokára költözünk egy ugyan ekkora lakásba...és hogy ott egy helyen legyenek vagy sem? jelenleg két egyszemélyes ágyat összetoltunk és úgy alszanak egy szobában.
Az új helyen úgy gondoltam, hogy a nagyszoba egy részét leválasztjuk szekrényekkel meg egy függönnyel. Egyik helyen lenne az, ahol alszanak, a másik ahol jatszani lehet, tévézni...
De nem vagyok benne biztos, hogy ez így jó.
Megkérdeztem a nagyobbat, szóval nem zavarja a kicsi.
Igaziból rájöttem, hogy a nagyszoba ajtaja pont úgy van, hogy nem lehetne úgy elválasztani ahogy elgondoltam.
A kicsi szoba annyira kicsi, hogy egy ágy befér meg talááán a szekrény.
Én is az emeletes ágyra gondoltam. Most még a kicsivel alul. Amikor meg a nagyobb még a kicsi lefekvése után is tanulna, addigra már lehet a kisebb fölül, és a nagyobb bemehet később is az alsó ágyra aludni.
Ha nem lesznek ellenségesek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!