Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ràbiznatok a gyereketeket...

Ràbiznatok a gyereketeket ( mégha egy-két orarol is van szo) egy 15 évesre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrégiben a korabbi babyszitterem abbahagyta a munkat mert kisbabat var, és most gondban vagyok...Havonta egy-két alkalommal kellene vigyazni a kétévesemre ( orvosi vizsgalatok, fogorvosi kezelések, egyéb kis jelentéktelenebb dolgok), és babyszitter nagyon kevés van itt ahol élek. A héten talaltam egy aprohirdetést a neten, egy helyi lany vallal gyerekfelugyeletet, irtam neki, ma visszairt, és kiderult, csak 15 éves.....

Ti rabiznatok a gyerkocot egy 15 évesre, mégha esetleg megoldhato lenne ugy, hogy jonnek velem a dokihoz, fogaszhoz, ide-oda, és egy kb félorara, orara hayom oket magukra?

2010. máj. 30. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Hát először megismerném, megnézném hogy tud bánni a gyerekkel. Esetleg kérnék egy-két ajánlást is. Ha megbízhatónak találnám, akkor azt hiszem 1-2 órára igen, hiszen ahol a testvérek ennyi idősek, ott is megesik az ilyen elég gyakran. De az úgy még jobb, ha viszed őket magaddal.
2010. máj. 30. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

Én is megismerném, kérnék ajánlást. De nem ítélném el rögtön, csak mert fiatal, még lehet felelősségteljes. Legalább türelmes, rugalmas is.

Szerintem találkozz vele, és már az első benyomásnál érezni fogod, hogy rá tudod-e bízni nyugodt szívvel a gyermekedet a későbbiekben.

2010. máj. 30. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
98%

Hívd el magatokhoz, beszélgess vele, engedd, hgy játszon a babáddal, figyeld őket! Ajánlást én nem kérnék, mert könnyen lehet, hogy nem dolgozott még ez a fiatal lány, és hát valamikor ezt is el kell kezdeni. Gondolj arra, milyen becsülendő, tiszteletre méltó, hogy 15 évesen dolgozni szeretne...

Egyébként én hajlanék rá, hogy igen, rábíznám. A tévhitek ellenére egy 15 éves lányban nagyon nagy az igazság- és felelősségérzet.

2010. máj. 31. 02:14
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is talélkozz vele először és utána döntsd el!Én már 15 évesen az öcsémékre vigyáztam,sőt már korábban is.Igaz az más,de oda is kellett felelőségérzet!Az én fiaim közt 15 év a korkülönbség,de simán rábízom a kétévest a most 17 éves fiamra.Igaz ritkán van ilyen alkalmom!

Szerintem add meg neki az esélyt!

2010. máj. 31. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
A mi családunkban is sűrűn előfordul hogy ilyen korú lány vigyáz kisbabára, kisgyerekre, nincs ezzel baj, de ismerd meg előtte, és persze a gyerekkel sem mindegy, hogy jön ki, nézd meg őket együtt.
2010. máj. 31. 08:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek! Igy teszek, ahogy javasoltatok :)

Szerda estére elhivtam hozzank, aztan majd meglatom :)

2010. máj. 31. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:

15 éves lány csomószor már anyuka is lehet :)

A legjobb bébisintérek amúgy fiúk, ezt már kifigyeltem - csak nem az ilyen picik esetében :)

2010. máj. 31. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 17évesen felelőség teljes munkát végeztem,szakiskolába jártam ápolónőként akkor kezdtem el dolgozni.Komolyságot követelt a munkám.15évesen rengeteget vigyáztam unokatesóm kislányára,ráadásul mentem érte és hoztam hozzánk a város másik végébe.Megismerném elöszőr azt a lányt,elhivnám magunkhoz,hamar kiderülne,hogy rábizható egy gyerek.
2010. máj. 31. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!