Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor kire bíznátok a picit?

Ilyenkor kire bíznátok a picit?

Figyelt kérdés

Tesómék esküvőjén 4 hónapos lesz a kisfiam. Én leszek a tanúja. Az a gond,hogy az egész család ott lesz az esküvőn és a lagzin is. Anyuék, anyósék, mindenki!

A szertartások még oké, mert a férjem addig tudja fogni, de mondjuk a vacsi 8-kor kezdődik, akkor őt már altatni kellene. Nem akarok bulizni, nehogy azt higgyétek, de a vacsorát azért mégis szeretném elfogyasztani, tehát kb. 10-11-ig ott "kell" lennem!

2011. júl. 11. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Barátnő?
2011. júl. 11. 16:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Barátnő, szomszéd néni.
2011. júl. 11. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vigyétek magatokkal a babát, babakocsiban tologatva szerintem aludni fog. Mi is voltunk már hasonló cipőben, nem volt gond!Felváltva tudtok enni, esetleg amíg a férjeddel vacsorázol, egy unokatesó, nagynéni is segíthet!
2011. júl. 11. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az a baj,hogy megmondom őszintén egyik barátnőmre sem bíznám rá. Imádom őket, de még nincs gyerekük. Sőt, ők mindig hangoztatják is,hogy nem is tudják mit kell kezdeni egy babával. Most annak sincs sok értelme,hogy bepánikoljon és 5 percenként telefonáljon!

Szomszéd eszembe jutott. Fiatalok (42 körül) de már két nagy gyerekük van! Más ötletem semmi sincs!

2011. júl. 11. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is babakocsival elvinném.
2011. júl. 11. 16:13
 6/12 A kérdező kommentje:
A teremben ahhoz túl hangos lenne a zene, meg túl nagy a tömeg. Ha meg kivisszük, akkor ugye ugyanúgy ott kellene lenni vele. Akkor meg már haza is mehetnék!:)
2011. júl. 11. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahol mi voltunk, ott volt egy kicsi terem, ahol öltöztek a vendégek. Alig hallatszott be a zene. Érdeklődjetek, hogy van-e lehetőség altatni valahol!
2011. júl. 11. 16:15
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt hiszem nem nagyon van ott ilyen lehetőség.

Max. akkor csak anyóst tudom megkérni,hogy amíg eszünk, addig vigyázzon rá, mert az elég hülyén néz ki,ha a főasztaltól hiányzik valaki a vacsiról!

2011. júl. 11. 16:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdezzetek rá erre a külön szobára, mert ahol lagzikat szoktak tartani, ott azért szokott lenni ilyen helyiség (pl. ahol a zenészek, fotósok mennek el pihenni, vacsizni, stb)

Én még az tudnám elképzelni, hogy kifejezetten erre az egy alkalomra fizetnétek egy babysittert, de úgy, hogy ott helyben, a külön helyiségeben (Jó idő esetén akár kint a kertben tologatva) vigyázna a gyerekrebabára. Ha kellesz, mert mondjuk sír, éhes, tisztába kell tenni, stb. csak rádcsörög a lány, és te fél percen belül ott is vagy.

2011. júl. 11. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg tudod kit kérnék meg???Nincs ovónéni ismerős??Az ért is a gyerekekhez.És biztos vigyázna rá esetleg kicsi pénzért.Vagy a párod családjaából is mindenki ott lesz???Amúgy nehogy azt gondold a barátnődnek amiért nincs gyereke nem tudna rá vigyázni.

Én is vigyáznék rá de bizti nem egy helyen lakunk!!:-)))

2011. júl. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!