Milyen nyomot hagy egy 2-3-4 éves gyerekben, ha apuka sokszor kiabál vagy mérgesen rászól?
Figyelt kérdés
Eleven a kicsi, ez tény, de apukának nincs türelme. Sokszor nem tudja türtőztetni magát és kiabál, ha kiborít valami (akár véletlenül), nem rakodik össze, vagy nem fogad szót. 2-3 éves gyereknek amúgy is többször kell elmondani, h nem szabad, de nem üvöltve szerintem. Véleményetek?2017. nov. 1. 14:39
11/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a 8-ra gondoltam a kérdéssel
2017. nov. 2. 09:45
12/14 A kérdező kommentje:
9-es nálatok mi történt?
Te otthagytad az apukáját a gyereknek?
Milyen betegséged lett?
Én is félek h vmi bajom lesz, mert annyit stresszelek
2017. nov. 2. 09:46
13/14 anonim válasza:
Én voltam a gyerek. Mióta megszülettem lelki terror ment nálunk. Mostanra jobb a helyzet. Amíg kicsi voltam, 3-4 havonta volt összeveszés (csak azért nem gyakrabban, mert külföldön élt apám), ami után mindig "költöztünk". Anyám elhatározta magát, aztán nem lett belőle semmi. Ilyen bizonytalanságban nem lehet egészségesen felnőni.
14/14 anonim válasza:
6-os vagyok.
Keresem a kiutat próbálok lépni csak időbe telik.
Addig is persze titkon reménykedem hogy hátha visszaváltozna a régivé a párom, akit megismertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!