Hálòzsák vagy takarò? Szerintetek melyik a jobb és miért? ( kb 1,5 éves gyereknek)
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 20:55
1/14 anonim válasza:
19 hós lány. Egyértelműen takarópárti a kiscsaj. Ő olyan hirtelen eldőlős típus,rohangál,ugrál,utána meg már alszik. Sokat forgolódik,ha felébred,felül,feláll. Hálózsákban nehéz lenne ezt kivitelezni.
2/14 anonim válasza:
Szerintem hálózsák, betakarózni nekem a fiam nem tudott 1,5 évesen és rajta a takaró nem sokáig maradt. 2 évesen megpróbáltam, mert be tud takarózni de alvás közben nem takarózik vissza. Reggel sehol a takaró, persze fázik. Úgyhogy én tipegő hálózsákot vettem, ebben tud járni is, ha felkel, ő leesésgátlósban aludt másfél évesen már.
3/14 anonim válasza:
15 hónaposomnak most vettem egy hálózsákot, mert folyton lerúgta magáról a takarót és éjjel kb. 10x keltünk mert fázott. Nagyon jó, nem tudja lerúgni, bő, könnyen forgolódik benne. Szerintem hálózsák, ha elviseli.
4/14 anonim válasza:
Tipegos halozsak (labaknal kivagott, mint egy rugdalozo, csak vastagabb), szerintem ez praktikus, ha kulon agyban alszik, nem bujik hozzad ejjel. Az en 1,5 evesem mellettem alszik, egy nagy takaronk van, neha tipegos halozsakot kap, de abban altalaban melege van, a takarot meg csak leszedi magarol, ha nem kell neki. Szoval szerintem ez gyerek- es altatasi helyfuggo is.
5/14 anonim válasza:
Takaró, nálunk alapból 23-4 fok van a házban éjjel nem fázik..
Hálózsákot sosem adnék rá mert nekünk is jól esik kitakarózni, de a gyerek meg süljön meg a zsákban
6/14 anonim válasza:
Elozo, 23- 24 fokban borzaszto egeszsegtelen aludni, ezt nem tudtad ?
7/14 anonim válasza:
A gyerek nem sülne meg, ha nem gyújtanátok alá.
Hőmérsékletnek megfelelő hálózsákban alszik a 2 évesem. Takaró nem marad rajta.
8/14 anonim válasza:
Sose viselt e el a hálózsákot. Kitakarózik, de mi nem fagyasztjuk a lakásban 25-26 fok van. Így nem fázik.
9/14 anonim válasza:
Bakker, 19-20 az ajanlott ejjelre ...
10/14 anonim válasza:
20 fokban én sem aludnék az hideg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!