Vágytatok már annyira kiskorotoktól fogva egy játékra amit akár felnőttként is megvennétek magatoknak vagy a gyereketeknek? Mi volna az a vágyott tárgy? És melyik volt gyerekkorotok legkedvencebb játéka?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 13:17
11/14 anonim válasza:
14:24-es, arra a macira én is emlékszem :D Gyerekkoromban mindig a német csatornákon néztem a reklámokat, mert egy csomó olyan játékot reklámoztak, amiket itt nem lehetett kapni, és tisztán emlékszem a firkálható mackóra :) Nem is tudtam, hogy itthon is lehet kapni. Hol lehet beszerezni? Megvenném magamnak... akarom mondani a fiamnak :)))
12/14 anonim válasza:
nemtudo sajna én még keresem a firkás macit...de tuti,hogy van mert láttam a tv2őn a reggeli matiné közben amit én nézek XD
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
A párom gyerekként minden áron villanyvasutat szeretett volna. Soha nem kapta meg (már akkor is borsos ára volt). A fiunk most 4 éves és képesek órákig építeni és játszani vele. Nevetve szoktam kérdezni hogy melyikük élvezi jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!