Apukám azt mondta, amikor az unokája született: csak az első húsz év nehéz...
2017. okt. 27. 08:16
2/14 anonim válasza:
Nekem a terhesség és a szoptatási idöszak volt igazán nehéz.
Mindkettöt valami szép dolognak gondoltam, és nekem elég rossz volt mindkettö.
Van két hisztis gyerekem, de inkább hisztizzenek mint mégegyszer szoptatnom kelljen öket...
2017. okt. 27. 08:22
3/14 anonim válasza:
Nekem az első 3 hónap volt nehéz. A kialvatlanság és a megváltozott életem miatt. Aztán egyre jobb lett. Most 1 éves..ki tudja mit hoz meg a jövő?!
2017. okt. 27. 08:57
4/14 anonim válasza:
Mindig az aktuális. Most 2 éves múlt, dackorszak ezerrel és én egyre jobban őszülök (tőle).
2017. okt. 27. 09:11
5/14 anonim válasza:
14-18 év között.
2017. okt. 27. 09:12
6/14 anonim válasza:
Első 3 hónap (nekem).
Minden dact/hisztit jobban tudok kezelni ,mint mikor egy magatehetetlen kis újszülött egész nap ordít a kólikától, letenni se lehet a kezedből szinte, volt hogy enni nem volt időm csak mikor férjem hazaért.
2017. okt. 27. 09:15
7/14 anonim válasza:
Az első év. Én simán túlélek bármilyen hisztit, csak legyen kipihent... Az első év viszont nem erről szól 😭
2017. okt. 27. 09:28
8/14 anonim válasza:
Szerintem mindig vannak nehézségek, de alapjában véve csodálatos anyának lenni.
Így vissza gondolva a 8 évre, nem is értem miért idegeskedtem annyit.
Második gyerekkel más lesz. Már most tudom!
2017. okt. 27. 09:56
9/14 anonim válasza:
Én eddig egyik időszakot se éreztem nagyon nehéznek. 2,5 éves, tombol a dackorszak, rossz alvó, még mindig ébred éjszaka, de ezek mind olyan dolgok, amikre számítottam, így tudom kezelni, vagyis inkább el tudom fogadni. Ami nekem előre nehéznek tűnik, az az, amikor majd "el kell engednem" szabadságot kell neki adnom, leválik rólam. Hülyére fogom magam aggódni, de nem tehetek semmit, mert ez az élet rendje. Szóval a kamaszkor.
2017. okt. 27. 09:58
10/14 anonim válasza:
Mindig az épp aktuális. :)
Ami már eltelt, arra hajlamos az ember nosztalgiával tekinteni. És mindig azt hisszük, hogy ha végre .... lesz, onnantól könnyebb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!