Ritka fiú nevek?
A kisfiunknak keresünk egy ritka keresztnevet.
A vezetéknév 6 betű,"i"-re végződik.
Amiken gondolkoztunk:
Benjámin,Bendegúz,Csanád,
Bertalan,Boldizsár,Bulcsú,
Soma
Ezek közül melyik tetszik?
Illetve a fentieken kívül tudtok még ritka,de vállalható fiú neveket ajánlani? :)
Bulcsú ritka, Csanád se túl gyakori szerintem.
Én a Mirkó nevet ajánlom.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Ez volt az én kérdésem anno. Előző voltam.
Ezek közül egyedül a Bertalan tetszik.
Esetleg még Csongor, Belián, Kadosa beleillik a sorba.
Ezek a nevek felénk inkább gyakorinak számítanak a 3 év alatti korosztályban, egyik sem ritka név.
Ettől függetlenül a Benjámin tetszik, nálam is listán volt.
2016-ban leggyakrabban választott keresztnevek listája. Hogy mennyire hiteles, azt nem tudom.
Boldizsár - 79.
Bendegúz - 56.
Benjámin - 59.
Bertalan - 78.
Bulcsú - nincs az első 100-ban
Csanád - 83.
Soma - 70.
Nekem a kozepso Alexander.meg nem talalkoztam mas Alexanderrel,pedig 9 eves lesz nemsoka a fiam.
Siman Alexel mar talalkoztunk 2x(mas mas gyerek).
Ami meg ritka de nekem tetszik az a Félix,Medox,Merse,Vendel
Az altalad irott nevek kozul Bertalannak a cicamat hivtak,Benjaminnak a kutyamat.a Boldizsar is olyan allat neves,Bendeguz szinten,en inkabb egy kutyusnak tudom elkepzelni.
A Csanad,Bulcsu,Soma nevek pedig egyaltalan nem jonnek be(NEKEM).
Tetszik: Benjámin, Bendegúz, Boldizsár, Soma
Esetleg: Ábel, Adorján, Ágoston, Albert, Alex, Andor, Armand, Artúr, Asztrik, Bánk, Ambrus, Bertold, Borisz, Brúnó, Csongor, Dénes, Dezső, Elek, Emil, Énok, Erik, Fábián, Farkas, Félix, Frigyes, Fülöp, Gáspár, Gedeon, Gellért, Gusztáv, Győző, Henrik, Jácint, Jáfet, Jakab, Kelemen, Konrád, Kornél, Lipót, Lóránt, Lőrinc, Ludvig, Martin, Mátyás, Mihály, Nándor, Nataniel, Nimród, Oszkár, Ottó, Ödön, Örs, Salamon, Samu, Sebestyén, Simon, Szilveszter, Szilárd, Tihamér, Tivadar, Valér, Vencel, Zalán, Zsigmond, Zsombor
17#
Fiam Medox.😀 Már egyre több babának adják ezt a nevet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!