Benjámin, Bendegúz, Boldizsár és Soma egyáltalán nem ritka. Sőt, gyakori. Tehát ha mostanában ritka névben gondolkodol akkor Csanád, Bertalan és Bulcsú.
2017. okt. 20. 18:47
2/26 A kérdező kommentje:
A környezetünkben az összes ritka...
2017. okt. 20. 18:55
3/26 anonim válasza:
A "Bottyán" ritka es jol csengo szerintem...
2017. okt. 20. 18:57
4/26 anonim válasza:
Amíg fiam pocakban volt apósom Bendegúznak hívta.😀
Benjamin , Bendegúz ismerősi körben nem ritka a többi igen.
2017. okt. 20. 18:58
5/26 anonim válasza:
Bulcsú kivételével egyik se ritka, sőt Benjámin, Bendegúz, Soma, Bertalan mifelénk kifejezetten gyakori.
Benjámin és soma tipikus olyan nevek, hogy különlegeset akar a szülő, aztán számozni kell őket az oviban. Bendegúzt es bertalant csak egyet ismerek, Boldizsárt csak felnőttet (2.keresztneve, de leginkább azt használja ).
2017. okt. 20. 19:26
8/26 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Bulcsú tetszik, az nagyon szép :)
2017. okt. 20. 19:29
9/26 anonim válasza:
Benjámin - egyáltalán nem tetszik Bendegúz - nem értem hogy lett ez a név a Mondzsukból, ami az eredeti forma
Csanád - Vajk miatt nem adnám
Bertalan - ritka idétlen név
Boldizsár - szép
Bulcsú - szép és ritka
Soma - elmegy
2017. okt. 20. 19:32
10/26 anonim válasza:
Bertalan és Bulcsú ritka ezek közül. A többi felsoroltból többet is ismerek. Bertalan nekem nagyon tetszik, ilyen nevű kisfiút nem ismerek. Bulcsút egyet ismerek, de őt elég jól, mivel a fiam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!