Adventi naptárt akarok készíteni a másfél éves kislányomnak. Milyen ötletetek van amiket beletegyek? (inkább játékokra gondoltam)
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 22:20
1/5 anonim válasza:
Nekem novemberben születik a babám, szóval jövő ilyenkorra tervezem, de szerintem nektek is jó lehet. Filc anyagból varrok majd neki egy kis stilizált karácsonyfát, és minden nap egy kis szintén s.k. filc díszt kap a naptárban. Így játszhat is vele, megismeri a karácsonyi motívumokat, és 24-ére lesz egy szép, feldíszített kis karácsonyfa a szobájában. :)
2/5 anonim válasza:
Mindig en csinalom a gyermekeimnek az adventi naptarat. Nekunk szammal ellatott filc kis csizmacskak vannak felakasztva,es este szoktuk kinyitni oket. En szoktam bele rakni kis csokikat(nehanyba),van amelyikbe eneket,imadsagot teszek(a tied meg lehet kicsi hozza) vagy szoktam egy kicsi tortenetet rakni bele. Egy-egy radirt,vagy kisebb jatekot. Mi kulfoldon elunk,szoktam bele rakni azon a nyelven irodott meseket,enekeket,hogy megismerjek az itteni szokasokat. Szines matricakat is tehetsz bele. Remelem segitettem.
3/5 anonim válasza:
pl. Lego duplo készlet elosztva, naponta 1-2-3 db figurával, kockával. Akár használtan is tudsz még nézni, ha ilyenben gondolkodsz. Vagy valamilyen más építőjáték részletekben, [link]
Esetleg marokzsírkréta készlet, szintén részletekben.
Ha nem akarsz "nagy" ajándékot, akkor jó ötlet minden nap egy-két matrica, amit a kivágott karácsonyfára naponta felragaszthat.
4/5 anonim válasza:
duplo tényleg jó bele. vagy favonat készlet darabonként. ujjbábok, fürdőjáték, gyurma, diafilm, kirakó darabjai (nyilván másfél évesnek való, tehát pl maciöltöztetős, arcfelezős, stb)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. nagyon szuper ötleteitek vannak! 😉😊 köszi 😊
2017. okt. 19. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!