Most miért baj, ha én tanulni akarok?
Mert, ha már idejekorán, a használható végzettség megszerzése előtt úgy döntöttél, hogy babázol, akkor legalább AZT csináld rendesen!
Mi értelme tinglitangli "be se kell járni" tanfolyamokra járni alibiből?
Az a baj, hogy 2 hónapos a kicsi, 100 %-ban szüksége van rád, te meg minden mást csinálsz, csak vele ne kelljen lenned.
Nálad nem az a szitu, h belekezdtél valamibe, de jött a baba és muszáj babba mellett tanulnod, vizsgáznod. Vagy beígérték a kirúgást, ha nem szerzed meg a nyelvvizsgát, képesítést, mire visszamész dolgozni. Mert ezeket meg lehet érteni.
Azt nem, h ilyen te 2 hónapos mellől miért akarsz eljárni ilyen gagyi képzésekre, ha nem is muszáj.
Azert az OKJ- t nem kellene osszehasonlitani az egyetemmel.
Mindkettot vegeztem, az OKJ - bol szaz sem tenne ki egyszerre egy gyengebb szakot az egyetemen.
Ettol fuggetlenul, ha van segitseged senkinek semmi koze hozza, hogy mit csinalsz.
Na hat alljon mar meg a naszmenet!
23 vagyok, nincs okjm. Kettot ingyen meg lehet szerezni. 18 evesen el kellett mennem erettsegi utan dolgozni. Nem gondoltam, hogy megtalalom eletem parjat es csaladom lesz. A Boschba azert megyek vissza, mert kapom majd a gyedet es a fizut is, nem mindegy, hogy jol elunk vagy csak megelunk. Egy evnel tovabb pedig nem szeretnek ott dolgozni megint, ezert tanulok, hogy legyen ket szakmam - ezekkel el lehet helyezkedni. Apa vigyazna ra mikor itthon van.. tehat meg csak lepasszolni se akarnam senkinek. De kosz a leb.aszast..ha munka mellett vegeznem, nem kapnek erte gondolom.
A logisztika vicctanfolyammal sose semmilyen értelmes helyre nem fognak felvenni, amikor diplomást is választhatnak.
A szakápolóival pedig ugyanúgy meg fogsz dögleni, mint a Boschban.
De sebaj, majd X év múlva bánhatod és levezetheted a gyereken, hogy miatta nem jutottál előrébb. ;)
Itt senki nem megkeseredett, csak te.
Szia.Ne foglalkozz senkivel.Pont volt itt egy kérdés,ott meg egy 5 gyerekes anyukát azért csesztek le,mert gyet-en van tehát CSAK anya.De ha valaki tanul,akkor nem foglalkozik a gyerekével.Ha bölcsibe adja korán akkor karrierista,ha 3 évig otthon van vele,akkor munkakerülő.Szóval érted :) van akinek semmi sem jó...
Nekem anyukám a gyed ideje alatt érettségizett le,és én nagyon büszke vagyok rá,mert miattam is tette,hogy ezáltal többet,és jobbat tudjon nyújtani.
Én 24 évesen szültem,érettségim és szakmám volt előtte.2 éves volt a lányom mikor elvégeztem egy okj-t majd 5,és 6 amikor megint 1-1-et.Most azon vacilálok,hogy menjek-e ősulira vagy megint okj.3 dolog érdekel (szociális munkás,ápoló,gyógyszertári asszisztens)
Közben a párommal tervezzük a kistestvért.Most dolgozom,munka mellett gyerekezni,meg tanulni,van tapasztalatom nem könnyű,szerintem kisbaba mellett valamivel könnyebb.Én ha terhes leszek,szülök,is biztosan tanulni fogok,semmi baja nem lesz a babának ha heti 2-szer 4 órát a mama vagy apa vigyáz rá,tanulni meg úgyis csak akkor tudsz ha alaszik.Vágj bele,és nem hallgass senkire.
Nem mindenkit tartottak el 25 éves korig a szülei,hogy ő nyugodtan tanulhasson,én is dolgoztam 20 éves korom óta,de nem bánom,hogy így alakult,mert mióta gyerekem van sokkal céltudatosabb vagyok,és a tanulás lett a hobbim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!