Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a szülök vegetáriánusok és a gyereket is így nevelik?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez később hasznára válik a gyereknek vagy épp ellenkezőleg?
2017. okt. 18. 16:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kiskoromban soha nem akartam megenni a húst, mert egyszerűen undorítónak találtam az állagát. Ennek ellenére a szüleim meg a nagyszüleim kényszerítettek, hogy megegyem a húst, mert meg voltak róla győződve, hogy csak attól leszek egészséges. Pedig ez nem igaz. És egyébként a gyerekek fele nem szívesen eszik húst, csak a család meg az óvónénik annyit győzködik őket, hogy attól fognak nőni blablabla. hogy szót fogadnak és megeszik.

Itt sincs választása a gyereknek, de ez ellen érdekes módon senki sem tiltakozik.

2017. nov. 2. 18:12
 22/24 anonim ***** válasza:

" Itt sincs választása a gyereknek, de ez ellen érdekes módon senki sem tiltakozik."

A többség sajnos undorítóan buta és megvezethető ember, akik annyit sem tudnak erről a témáról amennyit a wikipédia bevezető sorai leírnak.

Ezenkívül a mostani szülőket is már ugyanígy nevelték, ugyanezeket a normákat vették fel, a helyességükön meg soha nem gondolkodtak még el.

Nem egyszerű helyzet ez, pedig ma már Dunát lehet rekeszteni a vegetarianizmusról készült tudományos szakirodalommal, viszont a tapasztalataim szerint ebben az országban az emberek egyszerűen fel sem akarják fogni az egésznek a lényegét és az értelmét.

Nem csodálom, hogy a normálisak nagy része már elmenekült ebből az országból..

2017. nov. 2. 19:25
 23/24 anonim ***** válasza:
9%
Na a 20as pont jó példája annak, akit meg viselkedni nem tanítottak meg. Tipikus internetbunkóság, a névtelenséget, arctalanságot kihasználva ismeretlen embereket retardáltnak nevezni, meg ez a hipertuskó iq-nulla modor, hogy 'szátokat evésre'. Milyen szánalom ember már, aki ettől véli többnek érezni magát? Tanulmányt egyébként bámiről lehet találni a bölcs interneten, és annak az ellenkezőjéről is. Nem kell hozzá ész, csak google.
2017. nov. 3. 13:50
 24/24 anonim ***** válasza:
53%

Ez van, ha ez ember ennyi töménytelen hülyeséget olvas, néha már nem bírja cérnával :)

Az részben igaz, hogy sok mindenről van tanulmány, viszont nem mindegy, hogy mikor készült, mennyien vettek részt benne, mennyi ideig kutattak, részt vettek -e a kutatásban világméretű szervezetek, és, hogy kik támogatták a tanulmány létrejöttét. Ezek alapján a kört teljesen lelehet szűkíteni. Ez esetben az ADA és a WHO tanulmányai is szóba kerülnek, akik nem publikálnak egymással ellentétes kutatásokat.

Egyébként meg, mégis hogyan lehet nevezni azokat akik börtönbe záratnának valakit, aki nem az ő hiedelmei szerint él?

Másrészt pedig itt kivétel nélkül mindenki névtelenül ír, szóval nincs értelme ezt csak 1 felhasználóra ráhúzni.

Én nemhogy többnek, majdnemhogy inkább kevesebbnek érzem magam, amikor olvasom a sok tudatlannak a hozzászólását, de nem tudom, lehet mások attól érzik magukat többnek, hogy hülyeségeket pofáznak olyan témáról amiről fingjuk sincsen.

2017. nov. 3. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!