Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a szülök vegetáriánusok és a gyereket is így nevelik?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez később hasznára válik a gyereknek vagy épp ellenkezőleg?
2017. okt. 18. 16:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%
Akármilyenek a szülők, mindig a saját hülyeségük szerint nevelik a gyereket, ettől százszor rosszabbakra is.
2017. okt. 18. 16:30
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Ezt elítélem. Had döntse el a gyerek akar-e húst enni, vagy nem. Mondom ezt vegetáriánus, és húsevő gyermek anyjaként. Soha eszembe se jutott a saját szokásaimat ráerőltetni. Mindent megkóstol, ami ízlik neki azt főzök én is. Jó, mondjuk nem egy marhapörköltet, mert megeszik összesen kb egy tányérral a többit meg dobhatnám ki, de nagyszülőknél, barátoknál simán. Rántott hús és brassói a nagy kedvence, hetente csinálom neki valamelyiket. Mi addig rántott tofut vagy szejtánt eszünk, vagy ugyan ezekből a brassóit.
2017. okt. 18. 16:36
 3/24 anonim ***** válasza:
36%
Elítélem.
2017. okt. 18. 16:52
 4/24 anonim ***** válasza:
59%

A legkevésbé sem értek egyet vele, fejlődésben lévò szervezetet ne akarjon már piszkálni.

Én is anya vagyok, igaz mindenevő, de se letiltani nem tiltottam le a gyerekem semmiről, se rá nem erőszakolok semmit.Nyilván ebéd helyett nem csoki van. :)

2017. okt. 18. 17:10
 5/24 anonim ***** válasza:
18%
Ilyenektől el kell venni a gyereket.
2017. okt. 18. 17:21
 6/24 anonim ***** válasza:
66%
Minden szülőnek joga van a saját meggyőződése szerint nevelnie a gyerekét, amíg ezzel nem árt neki. Ha más módon bejuttatja a szükséges fehérjét, akkor semmi gond vele. Annyi mindent tiltanak a szülők például vallási, vagy elvi meggyőződésből, amit mások megengednek, mégse mond senki olyat, hogy el kéne venni tőlük a gyereket. A vegetarianizmus nem tudom, miért veri ki ennyire a biztosítékot.
2017. okt. 18. 17:23
 7/24 anonim ***** válasza:
25%
Mert káros az egészségre.
2017. okt. 18. 17:24
 8/24 anonim ***** válasza:
49%

Azért, mert egy fejlődésben lévő szervezetnek ne akarja nem tudom mikkel pótolni a fehérjét hús helyett.

A gyereknek (de szerintem felnőttnek is) szüksége van mindenre.De persze felnőttként saját maga dönti el mit akar, a gyereket ebből hagyja ki.

2017. okt. 18. 17:40
 9/24 anonim ***** válasza:
52%
De mivel rendesen le lett pontozva az, hogy a gyerekemnek semmit nem tiltok, nem is erőltetek, akkor leírom mit gondolok konkrétan: Felnőttként tőlem akár legelni is kimehet a mezőre, gyűjtögethet bogyókat, tálalhat a férjének magvakat egy marék fűvel, de a gyerekkel ezt ne tegye!
2017. okt. 18. 17:44
 10/24 anonim ***** válasza:
73%
A hozzászólásokból kiindulva nem sok vega szülő válaszolt :). Olyat írni, hogy elvenném a gyerekét... Hát nem sok fogalmad van a vegaságról, már ne is haragudj. Bezzeg mikor azt írja valaki, hogy a gyerekem nem akar húst enni, mit válaszoltok?? Ne aggódj, semmi baja nem lesz... Majd megeszi.. Én sem eszem x éves korom óta, és semmi bajom... Én nem vagyok vega, de a férjem az. A kicsi lányom mindent megeszik, a fiam a felvágotton kívül most nem akar húst enni. A halat soha nem ette meg. Pedig van választási lehetősége. Én aztán mindent elolvastam a vega gyerekekről, mert előfordulhat, hogy a gyerekeim azok lesznek. Az ő döntésük. Kérdeztem az orvost is, azt mondta egyáltalán ne aggódjak emiatt. Rengeteg vega páciense van. Szóval ne írjatok butaságokat, ha nem informálódtatok rendesen! Én kb. annyit gondolok róluk, mint azokról akik adnak húst, csak, hogy a kérdésre is válaszoljak.
2017. okt. 18. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!