Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Felicity névről milyen lány...

A Felicity névről milyen lány jut eszedbe? És a Johannáról?

Figyelt kérdés

Milyen lányt látsz magad előtt? Gondolok itt most külső/belső tulajdonságokra. Ha az Olívia névre is válaszoltok, azt nagyon megköszönném!

(Tudom, hogy a Felicity-t azt nem lehet adni Magyarországon csak magyarosítva)

2017. okt. 15. 23:16
1 2
 11/15 anonim válasza:

Felicity - Bulizós, nagyszájú, vörös hajú, kényes

Olívia - az ellentéte az előzőnek, csendes, félénk, engedelmes

2017. okt. 16. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Felicity King
2017. okt. 16. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Felicity - szőke hajú, okos, magabiztos

Olívia - szőke hajú, kissé félénkebb lány

Johanna - egy ilyen nevű embert ismerek, ő pedig nem a szívem csücske. Akaratlanul is mindig ő jut eszembe erről a névről. Szóval a Johannáról igazából mindig negatív eszembe jut.

2017. okt. 22. 00:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Felicity: nekem mindig Felicity Jones színésznő ugrik be, aki a Zsivány egyesben meg az Infernoban szerepelt. Szerintem ő igen szép nő, szóval mindenképpen pozitív számomra ez a név. :D Másra nem tudok asszociálni, esetleg egy macskára, nem tudom miért.

Johanna: Scarlett Johansson ugrik be akaratlanul is (túl sok filmet nézek szerintem :D) meg a Szent Johanna Gimi, amit tesóm olvasott régebben. Ennyi kb. :D

Olívia: ismerek ilyen lányt, okos, de elég kényeskedő típus, mindenesetre erről is pozitív inkább az asszociáció. Bár ha hozzávesszük hogy az olívabogyó is mindig beugrik...:D 21F

2017. okt. 28. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Felicity: Váratlan utazás, Felicity King, és nagyon szimpi volt.

Olívia is volt benne, de az nem ugrik be, de azért egy barna, zöld szemű csajra gondolok mégis.

A Johannáról Őrült Johanna (uralkodó volt), egyébként pedig van ismerős gyerek, de neki a második neve.

2017. nov. 1. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!