Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen tabletet vegyek kisfiam...

Milyen tabletet vegyek kisfiam születésnapjára?

Figyelt kérdés

Nemsokara lesz a kisfiamnak születésnapja es hosszú gondolkodás után a tablet mellett döntöttünk.Angol tagozatra jár es sok dalocska, mondókas még sok mjnden fent van az interneten, amit tanulnak. Tehát nem játszás céljából akarunk neki tabletet.

Ajánlanátok valamilyet, ami nem drága, de mégis jó 😊

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. okt. 15. 08:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Abszolút nem az a célom, hogy a gyerek a tableten lógjon mindig. Egyébként se lenne rá sok ideje, majdnem minden délután vagy focira vagy úszásra jár.A laptopunk elromlott, az most drágább beruházás lenne, ezért gondoltam a tablet kicsit segítség lenne a tanulásban.

Én is a Lenovo márkát néztem, árban is jó.30ezer forintnál többet nem szeretnék rá költeni.

Köszönöm a gyors válaszokat!

2017. okt. 16. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!