Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tabletet szeretnék a lányom...

Tabletet szeretnék a lányom születésnapjára . Milyen tényezőkre figyeljek? Mi a jó tablet?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá,de a lányom szeretne egyet ... Szó szerint semmit nem tudok róla és ezért megköszönöm az értelmes válaszokat!
2013. szept. 16. 11:55
 1/6 anonim válasza:
Inkább írok konkrétumot: a Ta bletek között egyértelműen a Nexus 7 a legjobb. Ár-érték arányban pláne.
2013. szept. 16. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is a nexus 7-et ajánlanám de minimum egy 16Gb-s változatot, mert a 8-as nagyon gyorsan betelik és ebben a készülékben nincs kártyaolvasó.

Egyébként ami szóba jöhet tabletnél mint szempont:

- Kijelző méret (7"-8"-10"), kijelző típus (TN, IPS)

- Processzor (érdemes 2-4 magosakban gondolkodni)

- Háttértár mérete (Fontos, a gyári adatból lejön az amit az operációs rendszer foglal, ez több GB is lehet) Bővíthető-e (MicroSD)

- 3G vagy Wifi (kell e mobilnet, vagy elég a wifi, a 3G megdobja az árat)

- Kamera (elő, hátlapi van-e, milyen) szvsz előlapi elég

- Aksi mérete. A mai új tabok is elég gyorsan lemerülnek szal érdemes odafigyelni rá.

2013. szept. 16. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Nexust ... A lányom 10 éves semmiképp sem akarok ennyire drágát ... Olyan 10-15 körül gondoltam.
2013. szept. 16. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:

két oka is van, hogy ne vegyél:

ráér még vagy 5 évig MINIMUM

30e alatt ne gondolkozz tabletben

(ja, és egy bónusz: átlagembernek semmire nem való az egész tablet, esetleg munkához könnyítés lehet néhol, vagy praktikus)

2013. szept. 16. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem én ... de úgy vagyok vele,akkor inkább egy olcsó tablet mint vmi egyszer használatos játék
2013. szept. 16. 18:26
 6/6 anonim válasza:
Én átlagember vagyok (legalábbis nem munkában használom), és teljesen praktikus. :D
2013. szept. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!