Mit csináljak? 2010. 02-ban született egy gyönyörű kislányom, akit mindennél jobban imádok. Alapból nem voltam vékony, de a terhesség alatt még 50 kg-t szedtem fel. Most kb.70 kg plusz van rajtam. Én úgy gondolom ez az oka mindennek.
Figyelt kérdés
Állítólag amiben én vagyok az a szülés utáni depresszió.A probléma, hogy nem tudom merre van a kiút. Ugyanis a párom egyfolytában dolgozik,ezáltal kimozdulni itthonról csak a gyerekkel együtt tudok,120 km-es körzetben nincs senki akire akár 5 percre is rábízhatnám. Non-stop vele vagyok,de olyan szinten,hogy ha a fürdőbe kimegyek,már kiabál,mert nem szeret egyedül lenni.Szeretném leadni a plusz kilókat,de nem tudok elmenni kondizni,napi sétákkal az életben nem megy le,fogyózni meg míg szoptatok nem lehet.Ilyenkor szerintetek mit csináljak? Kezdek totál bedilizni és félek, hogy a házasságom is veszélybe kerülhet,mert a férjemhez sem tudok úgy viszonyulni,mint régen, mert totál kivagyok.Kéne egy pici kimozdulás,de hogyan?2010. máj. 29. 11:44
11/13 anonim válasza:
Azért nincs az 70 szerintem. Nem mindenkinek olyan az alkata, hogy 60-65 kiló neki az ideális (persze azzal biztos vékony, s-m-es méret lennél, de szerintem szükség van ám csinos telt nőcikre is :)) A 130 kiló valóban sok. Én dietetikust keresnék, mert biztos össze tud állítani egy szoptatás alatt is tartható diétát. Vizsgálatok sem ártanának, hogy nincs e valami hormon probléma, vagy cukor betegség, ami oka lehet a túlsúlynak. Mozgásnak eleinte a sok séta egyenetlen terepen nagyon jót tenne, az esetleges depressziódnak is!
12/13 anonim válasza:
Az tényleg nagyon sok, de amíg szoptatsz, én az intenzív tornát nem nagyon javaslom. Hidd el, hogy napi 2 óra séta a babakocsival nagyon sokat segít. Közben el tudod intézni a bevásárlást is. Ha társaság hiányzik hozzá, akkor keress a játszótéren anyukákat, akinek hasonló korú gyereke van, biztos találsz, és úgy könnyebb a sétára is rávenni magadat.
Merre laksz?
13/13 A kérdező kommentje:
9.kerületben
2010. máj. 29. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!