Kinek milyen hatással volt a párkapcsolatára a gyermekvállalás?
Őszinte véleményeket szeretnék, akár pozitív, akár negatív.
Légyszi írjátok le, hogy alapból milyennek ítéltétek a párkapcsolatotokat a gyermek érkezéséig, illetve hogy tervezett vagy becsúszott baba volt-e.
Frissen 2 évnyi együttélés után terveztük a babát.
Születése után mély zuhanásba kezdtünk, de csak az egymás hiánya miatt. Nem volt időnk egymásra ami miatt feszültebbek voltunk, fáradtak. És amíg én több hónapig nem kívántam a szexet, férjem igen - ez is növelte a feszültséget. Persze tudtuk hogy ez átmeneti és hogy eszünk ágában sincs lelépni egymás mellől, de ez egy közel 1 évnyi stressz volt...
Most hogy már önállóbb a fiúnk, jobban tudjuk mikor lehet időnk egymásra. Így már könnyebb. Szeretjük egymást és erősebbek lettünk.
Más kérdés hogy én még mindig nem vágyom a szexre.. Inkább csak amolyan: csináljuk hátha megjön a kedvem alapon "állok neki".
Sajnos..
Ha a férjem labilisabb lenne, már biztosan megelégelte volna a szex hiányt. Ezt mind a ketten tudjuk. Szóval szerencsém van.
10 éve vagyunk együtt, sokkal jobb lett a házasságunk, 25 évesek vagyunk.
Ahogy férjemből apa lett sokkal jobb lett minden, hihetetlenül beleszerettem mégjobban hogy milyen jó apa! Sokkal jobb lett hogy megszűnt a monotonitás, havi 1x eljárunk randizni is, szexuális életünk is jobb lett sokkal, férjem sokkal felelősségteljesebb és férfiasabb lett.. nálunk minden pozitív mióta szülők vagyunk. Tervezett volt persze.
4ev házasság utan tervezett babank született. Elso ev? Pocsek. Kialvatlansag, benazas, szex hiány, depi minden volt, pedig beosztottuk a feladatokat. Aztan 2. evtol egyre konnyebb lett. Jelenleg minden oké, van idonk egymasra is, gyerekre is, munka, kikapcsolodas, vissza a normal életbe, ez is fontos volt nekunk. Szex 100x jobb azota.
Szoval ha az eleje docogos is lesz, tartsatok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!