Akiknek végig nagyobb babájuk volt?
Azta :D nem kis eltérés :)
Nekem a 12.hetig mindig kisebbnek mondták 2nappal. Pedig uh alapján tudtuk ( meg ho alapjan) h mikor volt tuszorepedesem. Szval a.szulesi datum maradt.
De a 16.hét óta mindig 3-4 nappal nagyobbacska :)
Most 26 hetes vagyok es mar 5 nappal nagyobb. Kivancsi vagyok h igy vajon a vegere mekkora lest
39+3 : 4200...
viszont enyémet átlag súlyúnak mérték végig, azt mondták, jó ha megüti majd a 3 kilót. ennyit a mérésekről :D
Nalam a datum jo volt, ciklus kozepen volt peteeresem, igy a 12 hetes uh-n meg napra pontos volt a meret az atlaggal. 20 hetesen mar nagyobbnak tunt, utana meg 2 uh volt. 34 hetesen volt az utolso, akkor 1-2 hettel voltak nagyobbak az adatai, foleg a fejatmero es a combcsont volt nagy.
38+6-ra indult meg es 3800 grammal szuletett, tehat a sulya nem volt oriasi, viszont 37-es fejkorfogattal es 59 cm hosszal szuletett. Kifejezetten vekony baba volt, csak a feje es a laba volt joval nagyobb az atlagostol, tehat jol mertek az utolso uh-n.
A sulybecsles is kb jo volt, mert 4 kg koruli varhato szuletesi sulyt dobott ki a gep a meretek alapjan, ha bent maradt volna kiirasig, akkor valoszinu, hogy kb annyival szuletik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!