Féléve megy a per az exemmel gyt. Emelés ügyben, a hangulat feszült. Hogyan hozzam fel a témát az extra kiadásról?
Úgy néz ki, a gyereknek szemüveg kell, ami valljuk be, nem egy olcsó dolog.
Én úgy gondolom, az lenne fair, ha az apja kifizetné a felét.
Mindenre költ amúgy, csak akkor adja elő a hattyú halálát, ha a gyerek kiadásairól van szó, ezért is húzódik a per.
Itt olvasgattam a válasz, hogy a gyt-n kívűl nem kötelezhető semmire. Na pont ezért kértem az emelést, hogy ne menjen a harc ilyenkor. De jelenleg még a régi összeget kapom.
És hogyan értethetném meg vele, hogy nem úgy működnek a dolgok, hogy nekem kötelességem mindent állni, ő meg ha akar/tud, belead, ha nem, akkor meg nem?
Mert kb ez a hozzáállása, a törvényi részéről fogalma sincs.
Megint olyan dolog, ami nem ide tartozik, de pont, hogy a láb formáját felveszi a cipő egy idő után, olyanokat hoztak ide, hogy teljesen el volt deformálódva.
Nem kell tizenezres cipőkre gondolni, mindig a Deichmannból vettünk, 6-7ezerért anno kettőt egy szezonra, egyiket ő fizette, másikat én. Itt a lényeg azon van, hogy amiket korábban teljesített a gyerekének, most mindenből azt lesi, hogyan csökkentse.
Komolyan, azért kapjon szarabbat az eddigiekhez képest, mert MÁSNAK nem tetszik? Na ezt nem érzem fairnek.
Eleinte az asszony hatására azt sem hitte el, hogy a sulis étkezésért fizetni kell, mert náluk ingyen van...
"ahogy annak se, hogy ő megnősült és van 2 nevelt gyerek + x féle hitel. "
Onnantól kezdve, hogy egy háztartásban él a hozott két gyerekkel, megszívtad.
A nettó fizetésének az 50%-a a gyerektartás, de ez megoszlik a három gyerek között egyenlő arányban!
Az utánad lévő mondja jól. Nem azért, mert nekem az ő válasza kedvezőbb, hanem mert ennek speciel több helyen utána érdeklődtem, a témában jártas személyektől.
Majd akkor szívom meg, ha az asszonyka beszül neki.
Bár ha a bíróságon folyton hangoztatja, milyen csórók, lehet, azt is megkérdik tőle, hogy akkor minek gyártanak új gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!