Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bele írjam az önéletrajzomba,...

Bele írjam az önéletrajzomba, hogy jelenleg Gyeden vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretnék összel dolgozni menni,de nem oda ahonnan eljöttem. Bele írjam az önéletrajzomba hogy jelenleg gyeden vagyok,és a gyed extra keretében vállalnék munkát ami a munkáltatónak jelentős járulék kedvezményt jelent utánnam. Valamint azt h van nagyszülői segitség igy nem okoz gondot a gyermekem bölcsödébe vitele,vagy egy betegség.

Párom szerint nem kellene beleirni,mert látják h gyeden vagyok és be sem hivnak. Elég személyesen elmondani majd

Ti mit gondoltok?

2016. febr. 22. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Önéletrajzba nem írunk bele magánéleti dolgokat. A neveden kívül más személyes adatot nem kell megadni. A korodra rá fognak jönni az iskolai végzettségek alapján.

Sőt, ilyenre még az interjún se nagyon kérdezhetnek rá. Legkorábban munkábaállás után, a bérszámfejtés kérdezhet ilyeneket a papírmunka miatt (NAV, OEP lejelentés miatt)

2016. febr. 22. 07:54
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Személyesen mindenképp szólnék. Mert úgy is ki fog derülni, amikor felvesznek, és a papírmunkát kell csinálni. Ha nem szólsz, és ez kizáró ok, akkor meg a próbaidő alatt úgy is elküldenek. De az önéletrajzba nem írnám bele.
2016. febr. 22. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

NEEEE!

Eszedbe se jusson!

Még azt se írd bele, hogy férjes vagy!

Tuti, hogy be se fognak hívni!

(HR-es voltam egy ideig, tudnék mesélni...)

Majd amikor már ott tartotok, hogy fel leszel véve, akkor, és csak akkor mondd el, ha kérdezik.

2016. febr. 22. 08:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Remélem találok majd munkát. Kér a bölcsi egy szándék nyilatkozatot h engem fel fognak venni a beszoktatás után. Mivel nem az eredeti helyemre megyek vissza
2016. febr. 22. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

egyrészt ez sem tartalmilag sem formailag nem való az önéletrajzba, maximum a kísérőlevélbe írhatod.

Másrészt szerintem a munkáltatói kedvezmény nem számít annyit, hogy emiatt előnyben részesítenének...én nem kockáztatnám meg hogy emiatt ne jussak el az interjúig..teljesen felesleges leírnod, ha eljuttok az interjúig, ott majd szépen elmondod, hogy van nagyszülői segítség, nem vársz külön munkarendet amiatt mert anyuka vagy, és ha szimpatikus vagy, akkor csak emiatt nem fognak nemet mondani. De bele tuti nem írnám.

2016. febr. 22. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem írnám bele az önéletrajzba, így eleve hátránnyal indulnál a többi jelentkezővel szemben.

Az, hogy járulék kedvezményt jelent téged alkalmazni, max 2-3 fős családi vállalkozásnak, nagyon kis cégnek lehet vonzó, de ha pl. nagyobb multihoz mennél, azokat nem érdekli, ráadásul a gyed extra a gyerek 3 éves koráig tart csak.

Amikor majd a személyes interjúra mész és esetleg megkérdezik, akkor elmondhatod főleg azt, hogy van nagyszülői segítséged. Mivel úgysem akarsz extra munkaidőt, ezért felesleges lenne ezzel indítanod.

2016. febr. 22. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne! Sőt! Rá sem kérdezhetnek arra, hogy van-e gyereked! Ehhez nekik semmi közük!
2016. febr. 22. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Ne írd bele de az interjun vagy ha már felvetek ell kell mondanod ,mindenképp.
2016. febr. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!