Ti hogy osszátok el a gyerek körüli teendőket és a házimunkát? Dolgoztok? Mennyi idősek a gyerekek?
A párom napi 10 órát dolgozik,6 után ér haza,együtt vacsizunk,a fürdetés az övé.A gyerekekért is én megyek oviba suliba.A férjem segít amennyit tud de ha nincs kedve azt is megértem mindenkivel van ilyen,hads csinálja amit szeretne.Egymásra este 10 után jut időnk.Hétvégén nem dolgozik csak szombaton és 6 órát.
Szerencsétlen, heti 60 óra, hogy kiélhesd a szenvedélyed, és szülhess sorozatban...
3 gyerekünk van.
7 éves, 5 éves és 3 éves. Nem dolgozom, Gyeten vagyok.
Így értelemszerűen mindent én csinálok, a férjem is időben végez, neki ilyenkor annyi a feladata, h együtt játszanak amíg én csinálom a vacsit. Fürdetésben, altalásban segít.
A véleményem, ha mindenketten dolgoztok, akkor a házimunkából és a gyerekek körüli teendőkből is fele-fele arányba kell kivenni mindkét félnek a részét.
Minden elismerésem amúgy!
Köszönöm a kiosztást.Remélem most boldog vagy kedves válaszoló.Nem tudom mi a problémád.Nem csak a párom dolgozik,én is.De nyugodtan kötekedj,úgyis jobban tudod!!
5gyerekes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!