Évvesztesen végig otthon?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy van e itt olyan akinek a gyermeke évvesztes és végig otthon maradt vele,hogy szeptembertől kezdhesse az ovit? (pl januári a gyermek és csak szeptemberbe kezdte nem pedig évközbe)És bölcsibe se adta. Ha igen miért döntött így? A gyermek nehezen illeszkedett be az oviba? Vagy előnyére vált,hogy sokáig volt otthon?2017. okt. 7. 07:34
11/12 anonim válasza:
A lányom 2 hét múlva tölti a hármat, a törvény szerint csak jövő szeptembertől óvodaköteles, de már tavasszal beírattam és "stikában" már jár is. (ebédet nem rendelhetnek neki, így előtte elhozom). Maradhatna itthon is, mert GYED-en vagyok a kicsivel, de jobb már a társaság, az idegen környezet, a külsős szabályok tanulása. Nagyon szeret járni. Nem lett volna jó döntés, ha csak velem és a fél éves húgával lóg itthon.
12/12 anonim válasza:
Nálunk 3. szülinap után már rögtön kell mennie, ha nem kérnek engedélyt a halasztásra. Év eleji a lányom, most kezdte szeptemberben. Mostanra megérett az ovira, csak sajnos sokat beteg, nem volt esdig csak pár napot. Egyrészt kistesóval voltam itthon, másrészt orvosi javaslatra is vártam volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!