Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Évvesztesen végig otthon?

Évvesztesen végig otthon?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy van e itt olyan akinek a gyermeke évvesztes és végig otthon maradt vele,hogy szeptembertől kezdhesse az ovit? (pl januári a gyermek és csak szeptemberbe kezdte nem pedig évközbe)És bölcsibe se adta. Ha igen miért döntött így? A gyermek nehezen illeszkedett be az oviba? Vagy előnyére vált,hogy sokáig volt otthon?
2017. okt. 7. 07:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
A lányom 2 hét múlva tölti a hármat, a törvény szerint csak jövő szeptembertől óvodaköteles, de már tavasszal beírattam és "stikában" már jár is. (ebédet nem rendelhetnek neki, így előtte elhozom). Maradhatna itthon is, mert GYED-en vagyok a kicsivel, de jobb már a társaság, az idegen környezet, a külsős szabályok tanulása. Nagyon szeret járni. Nem lett volna jó döntés, ha csak velem és a fél éves húgával lóg itthon.
2017. okt. 7. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk 3. szülinap után már rögtön kell mennie, ha nem kérnek engedélyt a halasztásra. Év eleji a lányom, most kezdte szeptemberben. Mostanra megérett az ovira, csak sajnos sokat beteg, nem volt esdig csak pár napot. Egyrészt kistesóval voltam itthon, másrészt orvosi javaslatra is vártam volna vele.
2017. okt. 7. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!