Ovis szülinapozás tortával, mekkora összeget szántok rá? Hogy oldjátok meg, hogy mindenkinek jusson és mégse egy vagyon legyen?
Figyelt kérdés
Naiv voltam, gondoltam veszünk egy tortát, de egy megfelelő méretű az majdnem 10ezer forintra jött volna ki egy közeli cukrászdában. Mivel általában otthon sütünk, nem vagyok képben az árakkal, csak ugye házi sütit nem szabad bevinni...2017. okt. 3. 06:04
11/11 anonim válasza:
Én is gyerekekkel dolgozom, bàrmilyen kicsi tortàt fel lehet úgy vágni, hogy mindenkinek jusson. Sokszor még haza is küldünk egy szeletet a tesónak. ;-) A többieket megkìnàlni kell, nem jóllakatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!