Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülinapozás, egy kicsit később?

Szülinapozás, egy kicsit később?

Figyelt kérdés
Előfordult már, hogy egy-két héttel később ültétek meg a gyerekek szülinapját, névnapját?
2010. júl. 25. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Nem! és nem is fogjuk így csinálni. Az az adott nap arról szól,akkor "kell" megünnepelni.
2010. júl. 25. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap eltérés volt, de ajándékot akkor is kapott tőlünk a szülinapján. Csak ha pl keddre esett a nagy nap, akkor szombaton vagy vasárnap tartottuk meg úgy hogy nagy ünnepi vacsi, család is eljött. Vagy pl nagyobb gyerkőcnek a szülinapi buliját is hétvégén tartottuk mindig a suli miatt.
2010. júl. 25. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindig a napján köszöntöttem fel, de persze az már előfordult, hogy a család többi tagja megvárta vele a hétvégét.
2010. júl. 25. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Megköszöntötte a szűk család, ajándék is volt, de a nagyobb összejövetel még nem volt.
2010. júl. 25. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A szülinapján csak mi ünnepeltük a lányunkat, hárman voltunk: ő, férjem és én.

Következő hétvégén szombaton egyik nagyszülő páros jött, vasárnap másik nagyszülő páros.

Nagy buli nem volt egyszer sem.

2010. júl. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!