Ezek után megbíznátok az anyósotokban?
Később válaszolok, de azért írtam most, hogy megtaláljam a választ
Bocs, de most felébredt a kislányom.
És visszafizette már a tartozásait??
Ha csak egy évet veszünk,minden hónapba 10000 Ft-ot,akkor 120.000 Ft-ot költötök csak az anyósodra.Hát hallod..elhiszem,hogy ki vagy bukva,meg ideges vagy!Beszélni kellene vele,hogy ne kérjen pénzt..mi az,hogy a gyereknek kötelessége eltartani az anyját??Ez nem egy kötelesség,és csak akkor kötelező,ha az anyja már nagyon rászorul.Merthát akkor tényleg hasznos egy kis segítség!Ja és..ha az unokájának mindenféle sz_rt ad,akkor szólj rá,hogy ezt meg ezt nem szabad!Mondd el neki,hogy nem is lesz rábízva addig a gyerek,míg nem változik meg teljesen..változzon meg teljesen,legyen normális,ne cigizzen!Merjetek neki ultimátumot adni.
Ja és ha azzal jönne fel,hogy ellene uszítottad a fiát,akkor mondd meg a férjednek,hogy beszéljen már az anyjával,hogy ez nem így van..
JA ÉS,AMIKOR NÉHA OTT VAGYTOK,AKKOR MUTASSÁTOK A FÉRJEDDEL,HOGY IMÁDJÁTOK EGYMÁST!Ne érezze az anyósod,hogy van egy kis feszültség köztetek az ő hülyesége miatt,mert akkor nem fog leállni..
nem hiszem el,hogy tényleg léteznek ennyire agyatlan emberek!A férjem dohányzik,de mikor terhes lettem az 1.,majd a 2.babánkkal eszébe sem jutott mellettem/tünk cigizni.Én is haragszom,ha cigis szájjal puszilgatja de ő mégis csak az apja és nem szájon csókolja.
Az én anyum is csinált néhány hülyeséget,hogy olyant akart adni a gyereknek,amit még ÉN nem adtam volna,de finoman leállítottam.És ha normális az illető,biztosan megérti.pl. ami a legutóbb kiakasztott,hogy a fiam(másfél éves) ha szomjas,akkor ő inni akar az üvegéből,erre anyám teáskanállal kanalazta a szájába.Ránéztem,vettem egy nagy levegőt és csak ennyit mondtam:így sokáig fog tartani kisfiam.
Az meg hogy kinek mi a kötelessége...nem azt tartom,hogy le kell tojni a szülőket,de valamiért ide jutott.
Lényeg,hogy nem hagynám rá(MÉG) a gyereket.
nah, most válaszolok
Nagyon durva, nálunk is vannak hasonló sztorik, apósom 8 hónaposan csipsszel etette meg mikor elfordultam, majdnem megfulladt, 2 hét múlva ugyan ezt eljátszotta. Akkor nagyon begurultam és leosztottam, hogy a mi gyerekünk és mi döntjük el, hogy mit ehet és mit nem. Azóta minden egyes falat előtt megkérdeznek, hogy szabad-e.
A szájrapuszi is lezajlott, bagó elnyom, szájon csókol unoka. Eleve undorítónak tartom, én magam sem csinálom, akkor ő se tegye. Szépen mondtam mikor legközelebb ilyen szitu volt, hogy az arcára adjon puszit.
Nem felhőtlen a viszonyunk azóta sem, szépen elviseljük egymást, ha elmegyünk hozzájuk 2 havonta (ők nem jönnek), de semmi pénzért nem bíznám rájuk a kislányomat. Igaz ők nem is kérték még.
Más indokom is van amiért nem, de ez hosszú és más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!