Mi az ami nem tetszik az anyósotokban és a sógornőtökben?
Anyósom hihetetlenül nagyszájú, nagyhangú, erőszakos, harsány egyéniség. (Az erőszakost arra értettem, mindenkire szeretné ráerőltetni az ő ízlését, véleményét, stb...)
Sógornőm nem ez a típus, ő gyakran "misz", azon kívül hobbyzáson kívül gyakorlatilag semmit nem csinál (ezt szabadon teheti, mert megvan rá az anyagi háttér. Szóval ezzel nincs bajom, ha teheti, hát tegye.)
Anyósom mindenbe bele akar szólni, amolyan okostojás, csak neki lehet igaza. Ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, akkor megsértődik, és nem szól senkihez, és azt terjeszti, mi csak bántani tudjuk.
Sógornőm nincs, öcsém szakított a lánnyal. Egyébként egy nagyon kedves csajszi volt, amikor otthon voltam, sokszor késő éjszakáig beszélgettünk hármasban a húgommal.
Sógorom sincs, mert még nem vette el a húgom, de ami késik... Őt is nagyon bírom. Mellette látom, hogy a hugi boldog. Egyébként egy nagyon humoros, közvetlen ember.
Szia!:)Én még gyerek vagyok, de ami nem tetszik apa testvérébe(férfi) azok ezek:
44 évesen mamáéknál lakik(most jár vmi tanfolyamra, deh már épp itt az ideje)
a macskám egyszer véletlenül bement a szobájába, onnan úgy kib@szta, h eltört a lába(egy tündéri kislány cica)
ápolatlan
büfög, mint egy malac, ráadásul nyitott szájjal
ha átjön gépezni utálom, hogyha itt van addig egyedül
ha itt van és gépezik akkor BELEISZIK mindenbe,mindent megkóstol(nem ez a bajom, hanem az, h ne igyon már bele semmibe, mert nálunk ez nem szokás, ott a pohár, mi abból iszunk, nem egymás után
és végül(:D), ha itt van akkor minimum egy 3/4 órát kell szellőztetni, mert büdös,meg a lába is nagyon büdös-_-"
Kb.ennyi
11/L
És már ezeket Anyáék is mondták...
Amúgy Anyának semmi baja Mamával, és Mamának sincs vele semmi baja, van amikor beszélgetnek, nagyon jó a kapcsolatuk=)
Anyósom nagyon rendes, jóban vagyok vele, ami kissé zavar az az, hogy agyon tutujgatja a kisfiunkat. Na de hát egyetlen unoka, ez van... És még néha azt nem szeretem benne, hogy olyan túlzottan rendes és jóindulatú, hogy az már a naivitás határait súrolja. Komolyan, számomra hihetetlen, hogy vannak még ilyen jóindulatú emberek. Sajnos van aki ezzel vissza is él.
Sógorom ugyanez csak fiúban, de amúgy tök jó fej. A közelmúltban szakított a barátnőjével (aki az együttlétük ideje alatt csúnyán visszaélt a sógorom rendességével).
Fuuu kezdhetek sorolni:D
Anyosom elvalt a parom apjatol.Penzehes.Vett egy lakast hitelre amit el fog vesziteni,mert nincs mibol fizesse.Van egy elettarsa ,aki egy csocselek semmifele ember,aki meg dolgozni is keptelen elmenni,melle persze a gyereket meg tudta csinalni.Raadasul utana is terhes lett anyosom ,de azt elvetette.Kinlodnak ,nyomorognak...hazamennek a szulovarosba ,egybol nekiindulnak a rokonsagot jarni.Kuncsorognak,segitseget varnak.Meg a benzint is elvarja ,hogy mas fizesse.A parommal nem torodik,mintha nem lenne a fia.Havonta egyszer ha felkeresi az sok.Elvan o az uj kis csaladjaval.Bezzeg azt tudjak hajtogatni,hogy menjen ki kulfoldre(a parom)es fizesse ki neki a lakast.Egyszoval utalom oket!!!!
A sogornom 4eves lesz,de kibirhatatlan,raadasul csunya is,olyan mint egy fiu kinezetre,sokat sir,visit,elvan kenyeztetve.Arra bezzeg van esze ,hogy mindenkinek mondja :pofa be!Akkoris a draga szulok ra sem szolnak.Na tiszta Adams family!Utalom...
Csak az ex-anyósról, sógornőről tudok nyilatkozni. Bár nem voltunk házasok így hívtam őket.
Nagyon beképzeltek voltak.
Mindenki hülye volt, csak ők nem, illetve a szűk család tagjai nem. Aki "betolakodó" volt, mint én az természetesen ment a hülye kategóriába.
De egyébként is mindenki hülye volt, unintelligens, bunkó, élhetetlen, aki nem úgy csinálta a dolgokat, ahogy ők.
Ilyen piti dolgok például, hogy máshogy tette fel a kerítést. Vagy hosszú volt a haja, mert az övék rövid.
Nem szerettem, szét is mentünk a párommal.
Anyós, rendes aranyos asszonyka. Mindenről van véleménye, de nem várja el, hogy megfogadjam, így nem érzem terhesnek a dolgot.
A sógornőmmel sincs nagyon bajom, ő kicsit más típusú mint én, ezért néha nagyot kell nyelnem, hogy ne szóljak, de egyébként vele sincsenek nagy bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!