Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ami nem tetszik az...

Mi az ami nem tetszik az anyósotokban és a sógornőtökben?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom nincs velük.

Viszont jó lenne már egy pozitív kérdést olvasni, pl. "Mit szeretsz XY-ban?"

2011. ápr. 19. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
anyósomban egyedül azt nem szeretem, hogy imád kombinálni...amúgy szeretem, nincs vele bajom. sógoromat imádom... sógornőm pedig egy alkoholista önző ku.rva...
2011. ápr. 19. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
35%

Nekem anyóspajtás egy nagyon rendes aranyos nő, csak ne tutujgatná annyira kicsi fiát. (Egyedüli gyerek.) Párom pedig nehezen érti meg, hogy nem vagyok az anyja. Pl. egy ujjelvágás nálam a "ragtapaszt rá és ennyi" kategória, náluk pedig "fertőtlenítsük, varrjuk össze + tetanusz" kategória. Ebből volt is konfliktus, hogy nem akartam körbeugrálni azért, mert folyt az orra.

Sógor/sógornő nincs. :)

2011. ápr. 19. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Anyossal semmi bajom. Jelentektelen kis aprosagok, pl. en vegyek pelenkat meg popsitorlot hozzajuk, mert neha ott van a kisfiam. Jo, az en gyermekem, de o meg a nagymamaja, es raadasul fogorvos, megengedhetne maganak a nyamvadt pelust havonta egyszer. De mondom, ez szamomra nem olyan, hogy haragszom ra emiatt, csak nem ertem.

Sogornommel (ferjem huga)sincs nagy bajom, regen nagyon szerettuk egymast, de nekunk gyermekeink lettek, mig neki 38 evesen meg mindig a bulizas a fontos, hiaba mondogatja, hogy jar az en orvosomhoz. Ferjem ra is szolt egyszer. Meg miota lefogyott, azt hiszi o Angelina Jolie. Meg grillezni a topartra is magassarkuban jon, az ilyesmit pedig nem szeretem.

De osszessegeben egyikkel sincs semmi olyan bajom vagy nezetelteresunk, hogy haragudnek rajuk, vagy ne segitenek ha szukseguk van ra. Elvegre senki sem tokeletes, biztos ok is tudnanak szamukra zavaro dolgokat mondani ra.

2011. ápr. 19. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, es egyszer anyosom nagyon-nagyon megdicsert es megvedett az apos elott, emiatt nagyon sok mindent elneznek neki, ha lenne mas bajom is esetleg vele!! :-)
2011. ápr. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!