Szemán vezetéknévhez melyik illik jobban? Van sok, de mindegyik tetszik.
Zalán, Zente (nem Zete), Zsolt, Szabolcs vagy Hunor
Nem, nem azt akarom, hogy helyettünk döntsetek. Csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek melyik passzol jobban.
Szemán Zalán - rímel, nekem ezért nem tetszik
Szemán Zente - kifejezetten szép, nagyon tetszik:) és szerintem a Zente kortalan név, tehát ugyanúgy mondható egy kisfiúra az oviban, mint Zente bácsira a szomszédból:)
Szemán Zsolt - a Zsolt név nekem alapból nem szimpatikus, ráadásul ismerek egy srácot, akinek a vezeték- és keresztneve is kétjegyű mássalhangzóval kezdődik, és annyira utálja, hogy a megváltoztatásán gondolkodik. külföldön is nehezebb vele boldogulni, az én "sz" betűmmel is zizegtek összevissza a reptéren:)
Szemán Szabolcs - ugyanaz a két mshg-s sztori, plusz ez még sziszeg is mellé, nem tetszik:) meg nekem (persze lehet csak nekem) a szabolcs szóról a szemölcs jut eszembe
Szemán Hunor - szintén tetszik, szép név, bár biztos meg fogják kérdezni bemutatkozáskor a nevét mégegyszer:)
tehát az én voksom a Zentére megy:)
Én Zalánnal és Zentével elsőre nem tudtam kimondani, habár tényleg jól hangzik.
Talán a Zsolt a legjobb szerintem.
ezek közül csak a Hunor,
és még István, András
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!