Megbíznátok még az orvosban?
nekem az jut erről eszembe, amit az orvosom mesélt épp most szombaton.
Nekem is volt egy vetélésem, de az orvossal elégedett voltam, beláttam, hogy nem ő tehet arról, hogy elhalt a babám. Utána is hozzá jártam, tudja az egész históriámat, még szombaton is felemlegette, hogy emlékszik az arcomra, mikor közölte a hírt, hogy már nincs meg a baba. Szóval mindent tud a terhességeimről, és örülök neki, hogy nem kell minden alkalommal az egészet előről elmeséljem neki.
Azt is elmesélte, hogy volt egy páciense, akinek 3 vetélése volt egymás után. Ő sem hibáztatta a dokit, de végül azért váltott, mert már rosszul volt, ha meglátta a dokimat, mert minden bánata eszébe jutott róla. És ezt meg is lehet érteni.
Sajnos egyetértek az előttem szólóval, a korai vetélésnél általában az orvosok sem tudják megmondani, mi volt az oka. De ha neked az orvosról mindig ez a szerencsétlen eset jut eszedbe, akkor inkább válts, mert a stressz és az, ahogy viszonyulsz a dokidhoz, esetleg kihathat a további teherbeesésedre is.
22 hetes kishordó
Igaziból rossz érzésem nincs azzal kapcsolatban, ha ehhez az orvoshoz megyek. Sőt! Most is hogy visszamentem hozzá, még nem is szóltem semmit és tudta mindjárt, hogy ki vagyok, mindent elkérdezett és nagyon alapos volt.
Lehet, hogy igazatok van, hogy azért sem érdemes váltani, mert ő már tudja, hgy mire kell oda figyelni. Köszönöm nektek a válaszokat. Sokat segített! Szerintem maradok még itt és meglátom majd a továbbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!