Nálatok mennyire fontos a tejfogak ápolása? Hogyan ápoljátok tejfogazattal rendelkező gyermeket szájüregét? Miért?
Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 14:22
1/5 anonim válasza:
Á, semennyire. Hagyom hogy elrohadjon.
Ekkora hülye kérdést.
Ráadásul ez a kérdőíves stílus...
2/5 anonim válasza:
Első :D
Persze hogy fontos, napi 2 fogmosás nenedenttel első fogak kibújása után.
"Miért?" Ez komoly kérdés?
3/5 anonim válasza:
Mint nekünk felnőtteknek, rendszeres fogmosás van. Igaz most 2napig nem lehet. Focimeccsen fejbe rúgtáky kitört a tejfog és felrepedt az ínnye.
4/5 anonim válasza:
Minden étkezés után elektromos fogkefével mossuk a gyerekek fogát. Nagyon fontos nálunk a szájhigiénia. Húsos ételek után néha még fogselyemmel is átmegyek a fogacskáikon.
5/5 anonim válasza:
Fontos, de ha az én fogaimat örökölte, akkor csak időt nyerünk vele.
Férjemnek van három tömése és ennyi.
Nekem a fogaim fele törött, vékony, az összes tömve van, három hiányzik ,pedig én is kiskorom óta minden nap mosom legalább 3x, fogselyem, szájvíz, mégis. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!