Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti kivel próbálnátok meg...

Ti kivel próbálnátok meg ismerkedni kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

2 éve lehagyott a férjem, egyedül maradtam egy óvodás gyerekkel. Félek társat találni, de néha hiányzik. Két férfival is beszélgettem, találkoztunk, leszögezem nem történt semmi. Nem merek egyikkel sem kapcsolatot kezdeni. De mégis érdekelne a véleményetek. Előre leszögezem nem szorulok senki pénzére, nem ez a kérdés lényege,hanem ki szerintetek a "megfelelőbb"?

Mindegyik szorgalmas, dolgozik rendesen. Egyikük külföldön, naponta haza jár, van egy kislánya. Ő hamar elmélyítené a kapcsolatunkat, összeköltözés stb... szor találkoztunk, ebből séta volt, meg az autóban beszélgettünk. Örültem volna ha beülünk egy kávéra, sütire, nem is kellett volna fizetnie az én részemet, de mivel nem ajánlotta fel hogy menjük valahova én nem erőltettem. Keveset mosolyog, komoly. A lányát imádja. Játszótérre mentem az én gyerekemmel és tudta hogy ott vagyunk, ő is oda jött és velünk volt órát. Nekem furcsa, hogy ha tudom hogy találkozok egy kisgyerekkel, akinek az anyukája bejön, akkor viszek egy kis csokit. Mégiscsak gyerek. Gesztusnak nekem jól esett volna. Ti hogy látjátok? Lehet én hamarkodom el.

Másik férfi. Vele korábban találkoztam párszor, ő megkérdezte mit szerete a gyerekem, üditő, ropi, csoki? És volt hogy hozott neki, úgy hogy nem találkoztak. Ő meghívott fagyizni, és nem engedte kifizetni. Pedig nem keres olyan jól. Amúgy ő csendes, visszahúzódó.

Ti melyiket preferálnátok?

Minden építő kritikát elfogadok.

2017. szept. 30. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt semmiképp, a másodikat is csak akkor ha szimpi.
2017. szept. 30. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt ez alapján nem lehet eldönteni. Ismerni kell őket. A csokihozás/nemhozás mindenestre zéró súllyal esik latba, nem is értem, hogy jön ez ide. Társat keresel, nem Mikulást.
2017. okt. 1. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Muszáj ebből a kettőből választani? CSak praktikus okokat írtál, hogy miért ezt vagy miért azt választanád. Gondolom, nem annak alapján fogsz dönteni hogy melyik férfi hozott csokit a gyereknek. Amúgy persze ez egy kedves gesztus, de egy férfitól nem lehet elvárni, máshogy jár az agyuk. Szóval nem kell erőltetni, majd ha jön a szerelem, most ebbe a két férfiba gondolom nem lettél szerelmes mert azt írtad volna.
2017. okt. 2. 14:46
 14/15 A kérdező kommentje:
3találkozó után már szerelmesnek kellene lennem?mert még tényleg nem vok az.Nehezen engedem el magam,nem szível,hanem ésszel próbálok dönteni.Nem mind1,h milyen ember kerül a gyerekem közelébe.Elég sok olyat olvasni,ahol a mostoha bántja,megalázza a gyereket.
2017. okt. 2. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ésszel akkor döntök, ha munkahelyet választok, vagy kabátot, vagy tévét. Az emberi kapcsolatokban a megismerés, a szimpátia, az érzelem a döntő. De egyáltalán nem biztos, hogy én jól csinálom.
2017. okt. 2. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!